Naslovna INFO TV KAO NAJBOLJI PRIJATELJ U NEVOLJI!

TV KAO NAJBOLJI PRIJATELJ U NEVOLJI!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by LG

Ovih dana ćete nesumnjivo nailaziti na mnogobrojne savete kako da provedete vreme dok ste kod kuće. Neki će iskoristiti priliku da se bolje upoznaju sa članovima familije. Neki će se konačno posvetiti čitanju ruskih klasika koje stalno odlažu. Neki će izučiti zanat, neki upisati onlajn kurs, a neki početi da sviraju instrument koji su oduvek želeli.
Za ostale, koji čine ogromnu većinu nas, neće se mnogo toga promeniti, jer će (kao i do sada) slobodno vreme provoditi ispred televizijskih ekrana.
Jedina razlika je u tome što to više niko neće zamerati, naprotiv.

Da bismo se adekvatno pripremili za predstojeće dane, nedelje i mesece, potrebna su nam dva preduslova:

Prvi je da imamo kvalitetan televizor, jer ništa nam ne vrede ni najveća umetnička dela ako ćemo da ih posmatramo na nekoj staroj „kocki“ koja čas treperi, čas pišti, neretko gubi signal, malo jače sija na ćoškovima, a i ne rade baš sve boje stalno. Drugi je da unapred napravimo plan šta ćemo i kada da gledamo, jer svako vreme brzo prođe, koliko god da ga imate. Dobra organizacija je ključ svakog doba, ma koliko redovno ili vanredno bilo!

Što se prvog preduslova tiče, naša preporuka su OLED modeli kompanije LG koji, osim vrhunskog kvaliteta slike, omogućuju i druge praktične pogodnosti za one kojima će dosadašnji hobi postati svakodnevica. Ako mislite da se šalimo, podsetićemo vas na nesvakidašnji događaj iz 2016. godine kada je tim od pet Austrijanaca (među kojima i jedan Živan) neprekidno gledao različite programe na LG OLED televizoru čak 93 sata čime se upisao u Ginisovu knjigu rekorda.

LG OLED TV paneli imaju „Eye Comfort Display” sertifikat koji su im dodelili nezavisni stručnjaci iz TÜV Rheinland instituta. Sertifikacioni test, koji meri „udobnost gledanja”, izvodi se u skladu sa standardom ISO 9241-307 i fokusira se na tri glavna problema: treperenje slike, sadržaj plavog svetla, kao i prikaz visokog kvaliteta. Ovaj sertifikat potvrđuje da LG OLED televizori nude prilagođavanja sadržaja sa plavim svetlom, ne trepere i pružaju izvanredan kvalitet slike iz bilo kog ugla.

Što se drugog tiče, mi vam nećemo kopirati liste sa IMDB, Rotten Tomatos i drugih sajtova koji već imaju gomilu lista koje je svaki pravi ljubitelj filmova i serija vervotno pogledao više puta.

Sledi lista sa, po našem mišljenju, najboljih ostvarenja koje vredi pogledati:

Naučno-fantastika i dalje drži primat u ovom žanru. Ostvarenja kao što su „Ghost in the Shell“, „Cowboy Beboop“, „Akira“, „Evangelion“, „Apple Seed“ i „Animatrix“ prednjače i čine odličnu bazu za dalje istraživanje žanra. Za ljubitelje fantazije nezaobilazna su maštovita ostvarenja poput „Paprika“, koja koristi celu paletu boja, ali i nezaboravna dela Hajao Mijazakija „Spirited away“ i „Howl’s Moving Castle“.

Za one koji više vole američki pristup storytellinga, „Bojack Horsman“ je obavezan.
Ovde ćemo dodati i „Rick and Morty“, koji je počeo kao parodija na „povratak u budućnost“, a gde je završio, to vam ostavljamo da otkrijete sami.

Za prave „bindžere“ topla preporuka je serija „Monster“ koja nudi pregršt moralnih dilema u svakoj epizodi, uz stalno podsećanje da je moral samo splet opravdanja i okolnosti koje kreiraju ljudi, a ne zadatih vrednosti koje važe i van društva. Ako vam se to dopadne, onda obavezno pogledajte i „Psycho Pass“ koji ulazi u dubinu ljudske prirode, ali dobro i zlo posmatra kao predodređene kategorije, pre nego izbor pojedinca.

Ako ste se u prethodnim godinama zasitili superheroja (a ko nije?), onda je idealno vreme da pogledate urnebesnog „One punch man“-a.
Ovom heroju je najveći neprijatelj dosada, jer sve negativce, ma koliko moćni bili, ubija samo jednim udarcem.

Svaki LG OLED televizor napravljen je da impresionira i pruži vrhunsko uživanje u sadržaju koji se emituje. Bilo da ste filmofil, zaljubljenik u serije, zavisnik od vesti ili prosto volite da vam je daljinski stalno u rukama dok tragate za željenim programom, sigurno će vas „oduvati“ neverovatna tehnologija koja donosi prave nijanse crne boje zbog samoosvetljujućih piksela, svetlije i živahnije boje nego ikad, kao i zapanjujuću oštrinu i fine detalje na slici.

Preporuke imate, vaše je samo da se zavalite i – uživate!

Izvor:www.tech-lifestyle.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime