Naslovna INFO Fordovi servisi u Beogradu, Novom Sadu i Subotici besplatno preuzimaju i vraćaju...

Fordovi servisi u Beogradu, Novom Sadu i Subotici besplatno preuzimaju i vraćaju vozila sa servisiranja

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: Grand Motors

• Nakon obavljenog servisiranja, vozilo se vraća vlasniku/korisniku potpuno dezinfikovano
• Prodajno-servisni centri Grand Motorsa otvoreni i u vanrednoj situaciji, uz striktno poštovanje preporuka Vlade Republike Srbije u cilju prevencije širenja virusa COVID-19

BEOGRAD, 01. april 2020. – U okviru servisne akcije PickUp&Clean, Fordovi servisi u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, koji posluju u sastavu Grand Motorsa, generalnog uvoznika, distributera, prodavca i servisera automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, vlasnicima i korisnicima Fordovih vozila omogućavaju jedinstvenu, potpuno besplatnu uslugu: na poziv klijenta, zaposleni u ovim centrima dolaze na navedenu adresu, preuzimaju vozilo na servisiranje i, po obavljenim poslovima, vraćaju ga na istu ili dogovorenu lokaciju. Uz to, svako vozilo koje uđe u ove servisne centre, pre vraćanja vlasniku/korisniku se temeljno dezinfikuje, takođe potpuno besplatno.

Na ovaj način Grand Motors želi da podstakne vlasnike/korisnike Fordovih vozila u Srbiji da u ovo izazovno vreme ostanu u svojim domovima. Istovremeno, ova potpuno besplatna servisna akcija omogućava i osobama starijim od 65 godina koje su vlasnici Fordovih vozila da nesmetano koriste usluge servisnih centara u pomenutim gradovima.

Grand Motors je poslovanje svojih prodajno-servisnih centara u Srbiji prilagodio vanrednoj situaciji, pa je radno vreme prodajnih salona, servisa, maloprodaje rezervnih delova i službe korišćenih vozila poslovnog centra na Novom Beogradu i poslovnih jedinica u Novom Sadu i Subotici od ponedeljka do petka od 8 do 14 časova.

Servisna radionica u Novom Sadu, osim Fordovih, pruža sve usluge i vlasnicima/korisnicima Mazdinih automobila, budući da je poslovna jedinica Grand Motorsa u Novom Sadu jedan od pet Mazdinih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera u Srbiji.

U cilju prevencije širenja virusa COVID-19, sve Grand Motorsove poslovne celine u Srbiji striktno poštuju preporuke Vlade Republike Srbije, uz primenu posebnih mera predostrožnosti koje, između ostalog, uključuju mogućnost da klijenti obave dezinfekciju ruku pri ulasku u svaku od poslovnih jedinica; vlasnicima/korisnicima je omogućeno on-line zakazivanje termina u servisu, čime se isključuje bilo kakvo zadržavanje u prijemnom prostoru/čekaonici; dezinfekcija prostora u kojem borave klijenti se vrši na svakih sat vremena.

PR SAOPŠENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime