Naslovna INFO Kia XCeed dobio dizajnersku nagradu Red Dot

Kia XCeed dobio dizajnersku nagradu Red Dot

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: Kia

Sva četiri člana porodice Ceed sa Red Dot nagradama Urbani krosover Kia XCeed osvojio je dizajnersku nagradu Red Dot za 2020. godinu. Nagrada za dizajn proizvoda znači da je XCeed četvrti predstavnik porodice Ceed sa Red Dot nagradom.

To je za Kiju već 25. nagrada Red Dot S novom nagradom za XCeed broj Red Dot nagrada za Kiju se od 2009. godine, kada su prvi put dobili ovo priznanje, popeo na 25. Prošle godine nagradu su dobili Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed, koji su svaki pojedinačno nagrađeni zbog izuzetnog dizajna.

Karim Habib, vođa Kijinog dizajnerskog centra, rekao je: “Kia već dugo vremena radi na unapređenju kvaliteta svojih vozila i sve više unapređuje korisnička iskustava. Krosover XCeed predstavlja tu našu novu viziju. Veoma sam ponosan da naše napore cene kupci širom sveta.”

To je druga glavna dizajnerska nagrada za XCeed i celu gamu modela Ceed, jer je ovaj novi model već početkom ove godine dobio nagradu „iF“. XCeed je takođe nedavno osvojio i prestižno nemačko priznanje ‘Zlatni volan’ (Das Goldene Lenkrad).

Kia XCeed Kia XCeed je novi urbani krosover (CUV), koji kombinuje praktičnost kompaktnog sportskog terenca (SUV) sa sportskom upravljivošću hečbeka. Radi se o vozilu, namenjenom rastućoj potražnji evropskih kupaca za vozilima koja su emocionalnija i dinamičnija od SUV-ova, kako po izgledu tako i po pitanju voznih svojstava.

Novi CUV, koji je nastao kao sportska alternativa tradicionalnim SUV-ovima, nudi uporedivu prostranost putnicima i njihovom prtljagu. Auto oduševljava vozače sportskom upravljivošću, udobnošću i bezbednom vožnjom, dok zbog višeg položaja sedenja vozačima nudi bolju preglednost na drumu u odnosu na klasični hečbek.

XCeed, koji je u prodaji isključivo u Evropi, dizajniran je u Kijinom dizajnerskom centru u Frankfurtu. Od početka prodaje u jesen 2019. prodato je više od 20.000 primeraka. Uskoro stiže i elektrifikovana verzija modela – XCeed Plug-in Hybrid.

O dizajnerskim nagradama Red Dot Nagrade Red Dot dele se u tri kategorije (dizajn proizvoda, brand i komunikacije, kao i dizajn koncepta). Žiri je sastavljen od 40 međunarodnih eksperata, koji čine nezavisni dizajneri, profesori dizajna i novinari.

Media Contact: Azer Šarić, PR Manager, Kia Motors Adria Group Tel: +386-(0)1-5843-400 E-mail: as@kmag.net

Žiri ocenjuje na osnovu sledećih kriterijuma: inovacije, kvalitet, funkcionalnost i ekološka prihvatljivost. Ove godine su kompanije iz 60 zemalja na takmičenje prijavile čak 6.500 proizvoda. Dizajnerski centar Severni Ren-Vestfalija još od 1955. dodeljuje nagrade Red Dot, koje su postale jedne od najprestižnijih dizajnerskih nagrada na svetu.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime