Naslovna INFO Mercedes-Benz obaveštenje

Mercedes-Benz obaveštenje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Mercedes

Poštovani kupci i prijatelji brenda Mercedes-Benz,

Zdravlje i sigurnost posetilaca i zaposlenih predstavljaju naš najveći prioritet. Prilagođavamo poslovanje Mercedes-Benz prodajnih salona i servisnih centara na osnovu državnih smernica u cilju sprečavanja širenja pandemije COVID-19. Naše prodajno i servisno osoblje će i dalje biti na raspolaganju da odgovori na Vaša pitanja tokom ovog vremena za šta preporučujemo komunikaciju telefonom ili putem digitalnih kanala.

Naši servisni centri ostaju otvoreni za Vas. Na ovaj način takođe obezbeđujemo da se, između ostalog, u servisnim centrima obavljaju i neophodne popravke transportnih vozila, vozila hitne pomoći i drugih vozila koja su neophodna u toku vanrednog stanja.

Nasi prodajni i servisni centri preduzimaju sve potrebne mere kako bi osigurali zaštitu naših kupaca i zaposlenih. Da bismo to učinili, pridržavamo se svih zvaničnih uputstava koja se odnose na sprečavanje širenja virusa.

Naši kupci:

koji su bili u rizičnim zemljama u poslednjih 10 dana;

koji su zaraženi COVID-19;

sa medicinskom sumnjom na infekciju COVID-19;

molimo Vas da ne ulazite u prodajno-servisne centre. Ako niste sigurni da li se neki od gore navedenih kriterijuma odnosi na Vas, obratite se kontakt osobi putem telefona, ona će Vam takođe pružiti informacije i odgovore na moguća dodatna pitanja.

Imajte na umu da su naši prodajni saloni na mnogim lokacijama strukturno povezani sa našim servisnim delom i često omogućavaju pristup prostoru radionice. Iz tog razloga, pristup prodajnim salonima će i dalje biti ograničen na nekim lokacijama, uz zagarantovan pristup servisnom području. Prilikom posete servisnim centrima molimo Vas da poštujete ograničen pristup našim prodajnim salonima i zahvaljujemo Vam na razumevanju.

Ostanite zdravi!

PR Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime