Naslovna INFO Od proizvodnje automobila do ventilatora: SEAT pravi automatske ventilatore

Od proizvodnje automobila do ventilatora: SEAT pravi automatske ventilatore

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Seat

Proizvodna linija za SEAT Leon u fabrici Martorell gotovo je neprepoznatljiva. Danas se automobili tu više ne prave; umesto toga, proizvode se automatizovani ventilatori koji će pomoći zdravstvenom sistemu usred krize COVID-19.

Prelazak od proizvodnje automobila do ventilatora u rekordnom roku rezultat je intenzivnog rada mnogih zaposlenih u SEAT-u a veoma moćna pokretačka snaga je solidarnost. “Motivacija svih koji učestvuju u ovom projektu je ta što pomoću našeg znanja možemo masovno proizvoditi opremu koja će nam spasiti živote”, objašnjava Nicolas Mora iz proizvodnog odeljenja SEAT Martorell.

U toku je aktivnost

Od početka situacije izazvane COVID-19, u SEAT-u je pokrenuto nekoliko inicijativa za borbu protiv širenja virusa. Konkretno, za proizvodnju materijala i uređaja koje traže velike bolnice, kao što su ventilatori. Tim inženjera marljivo se bavio dizajniranjem nekoliko prototipa, ukupno 13, sve dok se ne proizvede konačni model.

Ključ leži u brisaču vetrobranskog stakla

Projekat se oblikuje sa zupčanicima proizvedenim na SEAT-u, vratilom menjača i prilagođenim motorom brisača vetrobranskog stakla. Cilj je bio da se naprave ventilatori najvišeg kvaliteta, a rezultat je OxyGEN. Dizajnirani u saradnji sa Protofi.XYZ, oni se sastavljaju u objektima SEAT-a.

Transformacija proizvodne linije

150 zaposlenih iz različitih oblasti promenilo je uobičajenu radnu liniju. “Transformacija montažne linije koja proizvodi podokvire, deo automobila i prilagođavanje za proizvodnju ventilatora bio je dug i težak posao koji je obuhvatao mnoge oblasti kompanije, a uspeli smo da to uradimo u rekordnom roku od jedne nedelje”, kaže Serđo Arreciado iz oblasti Procesnog inženjeringa SEAT-a. Svaki ventilator ima više od 80 elektronskih i mehaničkih komponenti i podvrgava se temeljnoj kontroli kvaliteta sa sterilizacijom ultraljubičastim svetlom.

Testiranje kvaliteta

Ventilator je trenutno podvrgnut dugotrajnom testiranju u okviru procesa odobrenja. U međuvremenu, linija nastavlja da funkcioniše zahvaljujući mnogim zaposlenima koji su neumorno radili na ovom projektu. “Samo saznanje da smo pokušali da spasimo život čini sve ovo što smo uradili vrednim”, kaže Francesc Sabate iz istraživanja i razvoja u SEAT-u.

Zajednički napor

Rezultat ovog projekta je moguć zahvaljujući solidarnosti zaposlenih i saradnji mnogih kompanija i entiteta kojima SEAT želi da se zahvali na njihovom učešću, posebno španskoj Agenciji za lekove i zdravstvene proizvode.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime