Naslovna INFO Jeep „4×4 Day” je„Trail Rated“

Jeep „4×4 Day” je„Trail Rated“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

• Četvrti dan četvrtog meseca je vreme za godišnju proslava poznatog američkog brenda i terenske vožnje.
• Događaj za 2020. fokusiraće se na „Trail Rated“ – šemu sertifikovanja brenda koja ističe najsposobnija terenska vozila u ponudi njegovih modela.

• Svaki Jeep model s oznakom Trail Rated mora da zadovolji ili premaši pet strogih kriterijuma – trakcija prijanjanja, probijanje kroz vodu, mogućnost manevrisanja, artikulacija i provere klirensa – pre nego što zasluži Trail Rated značku.
• Ove godine, brend će proslaviti „4×4 Day“ ostajanjem kod kuće, preko kanala društvenih mreža brenda Jeep, sa heštegovima #4x4Day i #stayofftheroad.

Sutra je „4×4 Day“ (Dan 4×4) brenda Jeep®, godišnja proslava kultnog brenda i mentalne i fizičke slobode vožnje van staze.

Sada već pete godine zaredom, „4×4 Day“ brenda Jeep se održava četvrtog dana četvrtog meseca i u njemu uživaju vlasnici i ljubitelji Jeep vozila širom sveta.

On obeležava činjenicu da je Jeep izumeo terenska vozila, kao i 80 godina evolucije i inovacija koje su usledile, tokom kojih je brend postao sinonim za avanture van staze i postao je otelotvorenje same suštine slobode, avanturističkog duha i sposobnosti da prevazilaženja svake prepreke.

Ove godine „4×4 Day“ brenda Jeep će se fokusirati na svoj stav u situacijama kada je to moguće „Idite bilo gde, radite šta god poželite“, stav iza značke Trail Rated – oznaka koja je rezervisana samo za modele sa najboljim sposobnostima terenske vožnje iz linije modela Jeep, a pre

pre nego što zasluži Trail Rated značku, svaki model Jeep se testira do granica izdržljivosti kako bi se ispitale performanse u pet ključnih oblasti – prianjanje, prolazak kroz vodu, upravljivost, artikulacija i odstojanje od tla.

Samo onda kada Jeep model prođe sve testove sa najvišim ocenama može da se smatra najsposobnijim proizvodnim terenskim modelom na tržištu.

Čak i kada je naša želja za avanturom ograničena teškom situacijom u kojoj se nalazimo, brend proslavlja „4×4 Day“ kao priliku da osnaži svoju vezu sa svojom zajednicom i podeli pozitivan način razmišljanja sa korisnicima. Na svojim kanalima društvenih mreža, brend Jeep će dati priliku vlasnicima i ljubiteljima njegovih vozila priliku da se oprobaju u nizu virtuelnih izazova kod kuće, u čistom Jeep stilu. Oni se mogu otkriti na Facebook i Instagram stranicama brenda Jeep Europe – dostupnih na sledećim linkovima: https://www.facebook.com/JeepOlllllllOpeople/ i https://www.instagram.com/jeepeurope/ sa heštegovima #4x4Day i #stayofftheroad.

Šta je „Trail Rated“? Od Argentine do Zambije i svugde između, Trail Rated sertifikacija brenda Jeep je mnogo više od obične značke. To je metodologija, garancija i prepoznati standard za dokazanu sposobnost terenske vožnje. Trail Rated Jeep vozila prolaze kroz seriju napornih testova dizajniranih za dokazivanje performansi terenske vožnje na najzahtevnijim terenima na svetu.

Proces testiranja počinje u odeljenjima kompanije Jeep za istraživanje i razvoj, nastavlja se na ledenim temperaturama u Severnom Mičigenu, i završava se na kamenju staze Rubicon Trail – najzahtevnijeg poligona za terensku vožnju na svetu. Značka Trail Rated pokazuje da je vozilo dizajnirano tako da uspešno zadovolji pet kategorija testiranja performansi kako bi dostigao najviši nivo standarda terenske vožnje u jednom vozilu masovne produkcije.

„Trail rated“ je vodeća metodologija prvobitno uspostavljena od strane Automobilskog centra za testiranje u Nevadi (NATC) i tima brenda Jeep za istraživanje i razvoj kako bi se objektivno merile terenske performanse svih Jeep-ovih vozila. Kombinacijom testova u prirodnim i kontrolisanim uslovima na terenu, kao i upotrebom kompjuterski simuliranih testova za procenu, ova metodolgija pruža ponovljiva, dosledna i pouzdana merenja terenskih performansi.

Danas, Jeep R&D tim nastavlja da poboljšava elemente i performanse svojih vozila sa pogonom na sva četiri točka. Iskustvo brenda, u kombinaciji sa tehnološkom inovacijom, je ono što čini Jeep Trail Rated tehnologiju – korišćenu u modelima Renegade i Compass 4xe koji će uskoro biti dostupni tržištu – razvijeni su u skladu sa ovom metodologijom. Kao rezultat, počevši od dana puštanje na tržište, i First Edition’s Off-Road trim kao i Trailhawk verzije oba 4x modela nosiće cenjenu „Trail Rated“ značku.

Nadalje, nova plug-in hibridna tehnologija poboljšava terenske sposobnosti Jeep-ovih terenaca, zahvaljujući većem obrtnom momentu koji nudi kombinacija električnog motora i motora sa sagorevanjem. Zahvaljujući novoj Jeep 4xe tehnologiji, vuču na zadnjoj osovini ne proizvodi prop shaft već se proizvodi putem električnog motora za ovu namenu. A ovo omogućava dvema osovinama da budu odvojene i da obrtni momenat kontrolišu nezavisno na efikasniji način nego što je to slučaj u mehaničkom sistemu.

Trenutno Trailhawk verzije modela Jeep Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee, kao i svi Jeep Wrangler modeli, ponosno nose „Trail Rated“ značku.

Pet kategorija Trail Rated oznake

TRAKCIJA

Trail Rated Jeep 4x4s odlikuje se raznim sistemima sa pogonom na sva četiri točka koji odgovaraju svim vrstama izazova na putevima i uslovima vožnje. Trail Rated sistem trakcije pomaže održavanju kontrolisanog kretanja napred u snegu, ledu, pesku i blatu. Ispitivanja trakcije izvode se na netaknutim, klizavim putevima (vlažni put, blato, sneg) i na strmim usponima. Prenosni odnos je ključni pokazatelj se koristi za razlikovanje vučne sile i sposobnosti Trail Rated Jeep 4×4.

PROBIJANJE KROZ VODU

Trail Rated Jeep 4x4s ima dodatni dovod za vazduh na karoseriji kako bi pomoglo kretanje u potocima i poplavljenim podvožnjacima što bi druga vozila zaustavilo.

MOGUĆNOST MANEVRISANJA

Trail Rated Jeep 4×4 ima sposobnost da se pređe uske otvore, izađe iz rizičnih situacija i izbegne spoljna oštećenja zahvaljujući preciznom upravljaču i optimizovanim međuosovinskim rastojanjem. Što je manji radijus okretanja, to je vozilo sposobnije da se bori s uskim prolazima.

ARTIKULACIJA

Održavanje guma na stazi pomaže vam da ostanete u pokretu. Kada se jedan ili više točkova podignu, dobra zglobna konstrukcija omogućava da drugi točkovi duže održavaju kontakt sa tlom – omogućavajući maksimalno dostupnu snagu vuče u svakom trenutku. Trail Rated vešanje poboljšava performanse na terenu, povećavajući fleksibilnost, zglob osovine i kretanje točkova, kako bi se obezbedilo da gume prianjaju za zemlju, čak i na strmijim površinama.

KLIRENS

Sposobnost prelaska prepreka se takođe testira kod modela Jeep 4×4, a kriterijumi uključuju klirens i prilaz, prelomne i odlazne uglove, kako bi se omogućila vožnja preko drva, kamenja i neravnog tla.

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime