Naslovna INFO Mazda3 osvojila naslov Svjetski automobilski dizajn 2020. godine

Mazda3 osvojila naslov Svjetski automobilski dizajn 2020. godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Mazda

Kao kruna ovogodišnjoj proslavi Mazdine stogodišnjice, Mazda 3 osvojila je nagradu za Svjetski automobilski dizajn 2020. godine u jednoj od posebnih kategorija natjecanja World Car Awards (WCA). Mazda 3 je drugi Mazdin model koji je osvojio ovaj naslov nakon Mazde MX-5 2016. godine.

“Prije prihvaćanja ove nagrade, Mazda Motor Corporation želi izraziti sućut svima onima koji su pogođeni koronavirusom”, rekla je Akira Marumoto, predstavnica direktora, predsjednik i izvršni direktor Mazda Motor Corporation. „Izuzetna nam je čast što možemo primiti nagradu za Svjetski automobilski dizajn godine u ovoj posebnoj godini koja obilježava stotu obljetnicu osnivanja Mazde. Nastavit ćemo pružati našim kupcima unikatne proizvode, dizajne, tehnologije i iskustva.“

Predstavljena 2010. godine, Mazdina jedinstvena dizajnerska filozofija Kodo i njena sposobnost da unosi vitalnost u automobil bila je pokretačka snaga višestruko nagrađivanog dizajna Mazdine trenutne game.

Mazda3, lansirana 2019. godine, bila je prvi Mazdin automobil koji je pokazao najnovija dostignuća u inovativnom dizajnerskom jeziku Kodo – zreliju izvedbu koja stil prikazuje kroz eleganciju i strogu minimalističku estetiku pod geslom manje-je-više, koja inspiraciju vuče iz tradicionalne japanske umjetnosti.

Samo kroz stotine sati mukotrpnog radana oblikovanju i oslikavanju gline, moguće je otkriti jedinstveni dizajn Mazde3 koji stvara suptilne valove svjetla i sjene koji klize glatkim tijelom automobila, stvarajući prirodan i snažan izraz vitalnosti.

Stvaranje takve kontrolirane vitalnosti – oblik koji je istovremeno i lijep i jednostavan – zahtijeva mnogo vremena, discipline i stručnosti. Ipak, to je temelj jedinstvene japanske elegancije Mazdine sljedeće generacije dizajna, u kojoj se vlasničko iskustvo dodatno obogaćuje izjednačavanjem automobila sa umjetnošću.

Mazda je dosad imala mnogo uspjeha naWorld Car Awards, godišnjem natjecanju o kojem odlučuje 86-člani žiri automobilskih novinara iz 25 zemalja. Nagrada za Svjetski automobilski dizajn 2020.godine najnovija je u dugom nizu nagrada koje je prikupila Mazda3 koje uključuju ‘Red Dot: Best of the Best’ na natjecanju Red Dot Product Design awards2019., ‘Supreme Winner’ na natjecanju Women’s Car of the Year awards2019. i’Small Hatch of the Year’ na 2020 UK Car of the Year awards.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime