Naslovna INFO PRODAJA TOYOTE RAV4 DOSTIGLA 10 MILIONA PRIMERAKA

PRODAJA TOYOTE RAV4 DOSTIGLA 10 MILIONA PRIMERAKA

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Toyota

• Toyotin revolucionarni SUV dostigao granicu od 10 miliona prodatih vozila
• Rekord je zabeležen posle 26 godina proizvodnje i pet generacija modela
• RAV4 postavio temelje tržišta kompaktnih, gradskih SUV vozila i ostao najprodavaniji u svetu
• Toyota se priprema za novo poglavlje istorije ovog modela i predstavljanje verzije RAV4 Plug-in Hybrid, koji je planiran za drugu polovinu 2020. godine

RAV4 se pridružio porodici Toyotinih modela koji beleže prodaju izraženu osmocifrenim brojevima. Ukupan broj prodatih primeraka ovog najprodavanijeg SUV-a prešao je 10 miliona krajem februara ove godine, računajući svih pet generacija modela koji se proizvodi od 1994. godine.

Kao globalni Toyotin model, RAV4 je od svog pojavljivanja do danas postajao sve bolji i bolji. Pošto je ustanovio čitav tržišni segment nove klase kompaktnih, pokretljivih i zabavnih SUV vozila, nastavio je da postavlja nove standarde, beležeći rekordne prodajne rezultate.

Ne samo da je RAV4 bio najprodavaniji SUV na svetu tokom 2019. godine, već je sveukupno bio i četvrti najprodavaniji putnički automobil. Prodaja na tržištu Severne Amerike je daleko najveća, sa više od pola miliona prodatih vozila godišnje (535.000 tokom 2019.), a slede Evropa (133.000), i Kina (127.000).

Ukupna prodaja modela RAV4 u Evropi prešla je sveukupnu brojku od dva miliona vozila od 1994, dok je aktuelna, peta generacija, lansirana početkom 2019, postavila novi rekord godišnje prodaje od preko 130.000 jedinica.

Ova godina biće u znaku važne evolucije i predstavljanja novog modela RAV4 Plug-in Hybrid, koji će kupcima ponuditi još više snage za potpunu vožnju na elektro-pogon, s nultom emisijom štetnih gasova i nultom potrošnjom goriva.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime