Naslovna INFO FIAT pripremio bojanku za model 500 za vaše mališane

FIAT pripremio bojanku za model 500 za vaše mališane

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

• Inicijativa #fiatforkids (FIAT za decu) sada obuhvata i bojanku posvećenu modelu FIAT 500, koja će zaokupiti pažnju vaših mališana i zabaviti celu porodicu.
• Preuzmite bojanku na FIAT-ovoj Facebook stranici.

Razmišljajući i o najmlađima FIAT je pokrenuo inicijativu #fiatforkids. Bojanka za model 500 – u uobičajenom razigranom i zabavnom stilu FIAT-a – dizajnirana je tako da deca mogu da potroše nekoliko sati crtajući i bojeći tri generacije modela 500, puštajući ih da ispolje svoju kreativnost i maštu, što predstavlja podršku „odraslima“ tako što okupira pažnju dece ovom zanimljivom aktivnošću.

Bojanka za model 500 je osmišljena tako da podstakne kreativnost iz više uglova, bojenjem tri generacije modela FIAT 500 i crtanjem ili bojenjem pejzaža kroz koje 500 prolazi, ili crtanjem pogleda kroz prozor automobila. Bojanka je dizajnirana za celu porodicu, i predstavlja zanimaciju u vreme kada moramo da provedemo toliko vremena kod kuće.

FIAT je uvek bio prvi izbor za porodični automobil. Iako sada ne možemo da vas odvedemo gde želite, možemo da vam pružimo podršku dok ostajete kod kuće.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime