Naslovna INFO ŠKODA AUTO ponovo pokreće proizvodnju u češkim postrojenjima

ŠKODA AUTO ponovo pokreće proizvodnju u češkim postrojenjima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Škoda

Proizvodnja automobila i delova se ponovo pokreće nakon 39 dana posle zatvaranja 18. marta. Sveobuhvatan set higijenskih i bezbednosnih mera zaštite zdravlja radnika

Danas u 6:00h ponovo je pokrenuta proizvodnja u češkim postrojenjima ŠKODA AUTO. U dogovoru sa KOVO stručnim štabom, proizvodnja automobila i komponenti je pokrenuta u postrojenjima u gradovima Mladá Boleslav, Kvasiny i Vrchlabí. Širok spektar higijenskih i bezbednosnih mera zaštite je sproveden u cilju zaštite zdravlja zaposlenih.

ŠKODA AUTO je prekinula proizvodnju u svojim češkim postrojenjima 18. marta 2020. godine u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Proizvodnja je ponovo pokrenuta nakon 39 dana privremenog zatvaranja.

Sveobuhvatni set higijenskih i sigurnosnih mera uključuje opremanje zaposlenih zaštitnim maskama ili respiratorima. ŠKODA AUTO takođe pruža obilje dezinfekcionih sredstava, a plakati podesećaju zaposlene u kompaniji na opšte mere opreza, kao što su držanje bezbedne udaljenosti od drugih, suzdržavanje od rukovanja, redovno pranje ili dezinfekcija ruku, kašljanje i kijanje u rukav. Osim toga, na ulazima se sprovode nasumične provere temperature.

ŠKODA AUTO obaveštava svoje radnike o merama zaštite uz pomoć flajera i plakata, kao i preko različitih digitalnih kanala. Menadžeri i supervizori takođe upoznaju svoje timove sa posebnim merama zaštite.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime