Naslovna INFO Stiže druga sezona FCA Iza scene

Stiže druga sezona FCA Iza scene

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kamere se vraćaju kako bi prikazale aktivnosti istraživanja i razvoja u FCA. U fokusu serije su promene u procesima, metodama i tehnologijama koje prate tranziciju ka elektrifikovanim vozilima, koja su povezanija i autonomnija nego ikad pre.

U prvoj sezoni, serijal FCA Iza scene opisao je sve aspekte procesa razvoja proizvoda, a kamere su tamo upravo zašle kako bi zabeležile ekskluzivan i predan izveštaj koji prati rad žena i muškaraca Grupe. Sada je spremna druga sezona, i baviće se promenama koje će transformisati svet mobilnosti. Uspešni format prve sezone će se nastaviti: spektakularni prikazi nedostupnih mesta, sa sveobuhvatnijim pogledom na nove izazove i konkretne primere posvećenosti Grupe FCA istraživanju i razvoju.

Svet auto industrije prolazi kroz period značajne transformacije. Mi smo svedoci rađanja automobila budućnosti, koji su tehnološki sve napredniji i efikasniji, i prilagođeniji kupcima više nego ikad pre. Mnogi aspekti pristupa dizajnu i proizvodnji se takođe menjaju sa novim izazovima u vezi dinamike vožnje i bezbednosti.

Ono što se neće promeniti su osnovne karakteristike koje svako vozilo kompanije FCA mora garantovati u svim uslovima: kvalitet, bezbednost, pouzdanost, udobnost. I tako se posvećenost inženjera i tehničara angažovanih na aktivnostima istraživanjama i razvoja kompanije FCA takođe neće promeniti. Oni će nastaviti da testiraju, proveravaju i sprovode stres testove na najekstremnijim lokacijama, podvrgavajući vozila najrigoroznijim testovima, kako se evolucija ka elektrifikovanim vozilima koja su i sve povezanija i autonomnija takođe nastavlja.

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime