Naslovna INFO Kompanija Volvo Trucks ponovo pokreće proizvodnju

Kompanija Volvo Trucks ponovo pokreće proizvodnju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Volvo Trucks

Postrojenja Volvo Trucks u Švedskoj i Belgiji, koja su zatvorena sredinom marta ponovo počinju sa radom. Glavni pokretači i ograničenja za povećanu proizvodnju biće knjiga porudžbina, kapacitet dobavljača i lokalni propisi o socijalnom distanciranju radi sprečavanja širenja korona virusa.

Tokom pandemije korona virusa, većina radionica kompanije Volvo Trucks širom sveta uspela je da ostane otvorena. U Srbiji sve servisne radionice su bile dostupne kupcima. Međutim, pogoni za proizvodnju kamiona u Evropi morali su biti zatvoreni sredinom marta kada je globalni lanac snabdevanja bio poremećen.

Volvo Trucks
Kompanija Volvo Trucks će se i dalje fokusirati na pružanje pomoći prevoznicima teretnih vozila kako bi njihovi kamioni nastavili sa radom i isporučivali robu koja je od ključne važnosti za društvo.

„Vozači kamiona, tehničari i teretni prevoznici uložili su herojske napore tokom ove krize i naš je posao da im pomognemo da nastave da obavljaju svoj posao“, kaže Dragana Krstić, generalni direktor, Volvo Trucks Srbija.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime