Naslovna INFO Škoda Kamiq Scoutline

Škoda Kamiq Scoutline

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Skoda

ŠKODA KAMIQ – prvi SUV model brenda u SCOUTLINE verziji. Nova linija opreme gradskog SUV modela sa avanturističkim off-road izgledom. Video predstavlja najvažnije detalje modela ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

Mini film o modelu ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: Češki proizvođač automobila predstavlja poslednju verziju svog kompaktnog gradskog SUV modela u videu. Novi KAMIQ SCOUTLINE sadrži, između ostalog, matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijumske felne od 17“ ili 18“ i full-LED zadnja svetla.

Dolazak modela ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE na prva tržišta se očekuje u julu 2020. godine.

Škoda Kamiq Scoutline
KAMIQ je prvi model u ŠKODA SUV porodici koji će imati SCOUTLINE verziju koja se bazira na Ambition paketu opreme i može imati bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model. Sastoji se od tri benzinske verzije, jednog dizel i G-TEC agregata koji pokreće prirodni gas (CNG). Motori isporučuju snagu između 66 kW (90 PS) i 110 kW (150 PS). Štaviše, ŠKODA u ponudi za model KAMIQ SCOUTLINE ima dvanaest različitih boja, od čega je devet metalik.

Škoda Kamiq Scoutline
ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE ima prednji spojler koji može imati opciono zaštitnu podlogu i zadnji difuzor. Ove zaštite dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, spoljašnji retrovizori i krovna šina. SCOUTLINE oznake na prednjim bočnim stranama i full LED zadnja svetla kao standard pružaju poseban utisak kada je spoljašnjost modela KAMIQ SCOUTLINE u pitanju.

Unutrašnjost se može pohvalitiThermoFlux sedištima i posebnim dekorativnim elementima

Škoda Kamiq Scoutline
U svojoj unutrašnjosti, ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE nudi dosta prostora i posebne dekorativne elemente kao opciju. Otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske. Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne SCOUTLINE presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i Suedia mikrofibera; volan, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom. LED ambijentalno osvetljenje osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom. Pored toga, KAMIQ SCOUTLINE ima LED svetla za čitanje i opcionu crnu oblogu za unutrašnju stranu krova.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime