Naslovna INFO Dve decenije modela Santa Fe, evolucija najprepoznatljivijeg Hyundai modela

Dve decenije modela Santa Fe, evolucija najprepoznatljivijeg Hyundai modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Hyundai

– Premijerno lansiran 2000. godine, Hyundai Santa Fe slavi 20-tu godišnjicu svog postojanja
– Model se pojavio u Evropi 2001. i od tada je obeležio istoriju razvoja brenda i na starom kontinentu, tokom svoje četiri generacije.
– Značajno unapređenje legendarnog modela dolazi nam uskoro, uključujući električne motore.

21. maj 2020 – U toku 2000. godine Hyundai Motor je predstavio svoju prvu generaciju modela Santa Fe, čime je kompanija globalno postala jedan od pionira na SUV tržištu. Santa Fe sada slavi 20. godina postojanja, u toku kojih je postao perjanica brenda.

Santa Fe je najduže zastupljen Hyundai model u Evropi. U svojoj poslednjoj, četvrtoj generaciji, doživeo je značajnu evoluciju u dizajnu, bezbednosti i tehnologiji, što je i do sada bio način na koji je Santa Fe pomerao granice u SUV segmentu. Ovog leta, Hyundai će predstaviti unapređenu verziju aktuelne 4. generacije, sa novim elektrificiranim pogonskim sklopovima i glavnim dizajnerskim pomacima.

Nakon lansiranja pre dve decenije, Santa Fe je ubrzo postao jedan od najpopularnijih Hyundai modela. Ime je dobio po gradu na jugozapadu Sjedinjenih Država. Bio je prvi SUV kompanije Hyundai Motor i igrao je važnu ulogu u pozicioniranju brenda u SUV segmentu. Neuobičajeno za ostale Hyundai modele, Santa Fe je imao svoj logotip sa imenom modela i suncem, dok je kasnije ime preneto na buduće generacije, nastavljajući tako ovo nasleđe. Tokom proteklih 20 godina, Hyundai je prodao više od 5.260.000 jedinica Santa Fe u svetu.

„Santa Fe je bio prvi Hyundai SUV i jedan je od naših najdugovečnijih modela, što ga čini ključnim modelom ne samo na globalnom nivou, već i u Evropi“, kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe. „Santa Fe nastavlja da se razvija u pogledu dizajna, tehnologije, prostornosti i udobnosti. Sa ovom najnovijom evolucijom, Santa Fe zadržava status vodećeg modela u našem širokom portfoliju SUV vozila, dodatno naglašavajući nasleđe, a istovremeno pokrećući segment napred inovacijama i elektrifikacijom. ”

Prva generacija Santa Fe (2000-2006): originalni best-seller

Santa Fe prve generacije odlikovao se robusnim, ali rafiniranim izgledom i znatno dužim i širim dimenzijama od mnogih svojih rivala u segmentu, sa naglaskom na upotrebnoj vrednost u vožnji izvan puteva. 2003. godine su motori postali jači, a pogon na sva četiri točka kompjuterski kontrolisan.

Druga generacija Santa Fe (2006-2012): više snage, više prostora, unapređen sistem bezbednosti

U drugoj generaciji modela pojavio se novi 2.2. dizel motor i 2.7, benzinski osnažen sa V6 pružajući značajno unapređeno upravljanje i sportsku vožnju, pružajući širok raspon voznih karakteristika za različite vremenske uslove.

Poštujući zahteve kupaca za što bezbednije vozilo, druga generacija modela Santa Fe ponudila je veliko unapređenje bezbednosnih sistema na vozilu, vrlo naprednih za to vreme.

Treća generacija Santa Fe (2012-2018): napredna bezbednost i poboljšana konektivnost

Treća generacija je predstavljala veliki pomak za Hyundai, nudeći još veći komfor i kvalitet, motore i poboljšanu efikasnost.

Redefinisanjem dizajna i performansi, okrenutim ka udobnosti i imidžu, Hyundai je napravio veliki pomak od funkcionalnog SUV-a ka life style vozilu.

Četvrta generacija modela Santa Fe (2018-do danas): SmartSense bezbednosni sistemi i smeo nov dizajn

Zasnovan na uspehu prethodnih generacija, 2018 godine, Hyundai predstavlja četvrtu generaciju. Odlikuje ga prestižan izgled, najsavremenija tehnologija, najbolje bezbednosne karakteristike u klasi i izražena osobenost.

Poboljšana unutrašnjost i najnovija SmartSens tehnologija,obeležile su četvrtu generaciju modela Santa Fe koji postaje jedan od nasigurnijih u klasi, što potvrđuje maksimalna bezbednosna ocena – pet zvezdica na Euro NCAP testu. Četvrta generacija nudi još inovativnije karakteristike, uključujući ultrazvučni senzor za detektovanje kretanja dece i kućnih ljubimaca na zadnjem sedištu i upozoravanje pri izlasku iz automobila.

Još jedna bezbednosna karakteristika je pomoć pri izbegavanju sudara koja skenira površinu od 180 stepeni iza vozila, upozoravajući vozača i aktivirajući kočnice, da ne bi došlo do sudara. Uz to, po prvi put u Hyundai-u, četvrta generacija Santa Fe odlikuje se potpunim head-up ekranom koji projektuje relevantne informacije na vetrobransko staklo kako bi pogled bio jasan tokom vožnje.

Potpuno novi Santa Fe sadrži HTRAC, Hyundai-ev napredni sistem pogona na sva četiri točka sa poboljšanom primenom obrtnog momenta, zavisno od prijanjanja točkova i brzine vozila. Podržava vozače u svim vrstama vožnje, bilo na snegu, klizavim putevima i poboljšava stabilnost u krivinama.

18 godina nakon predstavljanja prve generacije modela, ovaj moćni, elegantni SUV evoluirao je u Hyundai premium model, vodeći u Evropi. Stalna poboljšanja koja je Santa Fe doživeo tokom poslednje dve decenije, ukazuju na Hyundai-evu posvećenost razvoju kvalitetnih proizvoda za svoje kupce, putem najnovijih karakteristika modela.

Više detalja o novoj, poboljšanoj četvrtoj generaciji modela, biće otkriveno u bliskoj budućnosti.

PR saopštenje – Hyundai Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime