Naslovna INFO „Ćaskanje sa FIAT-om“: direktor Fiata i Abartha za region EMEA ponovo odgovara...

„Ćaskanje sa FIAT-om“: direktor Fiata i Abartha za region EMEA ponovo odgovara na pitanja korisnika četa posvećenog novom FIAT 500

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

Fiat nastavlja sa svojom direktnom strategijom komunikacije, gde Luka Napolitano – direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA – odgovara direktno, lično i bez filtera na pitanja i dileme korisnika Fiat četa posvećenog novom modelu 500.

Pitanja se uzimaju iz četa koji je usposavio Fiat – vodeći proizvođač automobila – kao direktan, otvoren i nefiltriran kanal komunikacije sa svim svojim ljubiteljima i potencijalnim kupcima novog Fiat 500, prvim „potpuno električnim“ automobilom brenda Fiat.

U drugoj epizode serijala „Ćaskanje sa FIAT-om“, pre odgovaranja na upite i pitanja korisnika iz mnogih zemalja – uključujući Španiju, Ujedinjeno Kraljevstvo i Italiju, Luka Napolitano daje pregled:

• Pokretanja proizvodnje u fabrici Mirafiori u Torinu, gde se proizvodi novi model 500

• Otvaranja Fiat dilerstva u Italiji i širom Evrope.

U drugoj epizodi serijala, odgovarajući na pitanje o sistemu za informacije i zabavu, Luka Napolitano ističe da je novi model 500 – kao prvi od vozila koje proizvodi FCA – opremljen najnovijim sistemom za informacije i zabavu Grupe. Novi sistem postavlja standard što se tiče brzine, fleksibilnosti, mogućnosti prilagođavanja, i čak uključuje i interfejs sa „prirodnim jezikom“, kako bi se korisnicima omogućilo slobodno izražavanje.

Na primer, kupac iz Ujedinjenog Kraljevstva je postavio pitanje o mogućnostima Abarth verzije, brenda koji je fokusiran na performanse i zabavu. Drugo pitanje iz Italije se ticalo mesta za punjenje, kako i gde ih pronaći. Novi model 500 pokriva sva polja, sa svim javnim mestima za punjenje već uključenim u sistemske mape za navigaciju. Novi 500 omogućava korišćenje mreže od preko 120.000 punjača širom Evrope kojima se može pristupiti i plaćati direktno sa vašeg mobilnog telefona. Na kraju, ne i manje bitno, važno je istaći da posebna „La Prima“ serija , koja se može naručiti putem Interneta, nudi brzo punjenje kao standardnu opremu, za svakodnevno punjenje za samo 5 minuta, što možete uraditi i uz pomoć „wallbox“ uređaja kod kuće.

Torino, maj, 2020.

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime