Naslovna INFO „One-Shot“, prvi dokufilm brenda FIAT, koji donosi priču iza scene, kreativni proces...

„One-Shot“, prvi dokufilm brenda FIAT, koji donosi priču iza scene, kreativni proces i nastanak posebnog, novog fiata 500, tri vanvremenska remek-dela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

• „One-Shot“: prvi dokufilm brenda Fiat sada je dostupan, pružajući uvid „iza scene“ stvaranja i prezentacije „One-Off“ modela, tri ekskluzivne interpretacije novog modela Fiat 500, u saradnji sa brendovima Armani, Bvlgari i Kartell.
• Narator filma je Olivije Fransoa – Globalni šef brenda Fiat i direktor marketinga kompanije FCA – koji vodi gledaoca kroz razgovore sa dizajnerima, svedočanstva partnera, i poglede izbliza na detalje i izbor održivih materijala.

„Nikad se ne dobija druga šansa da se napravi dobar prvi utisak“. Ovim rečima, Olivije Fransoa (Olivier François) – Globani šef brenda Fiat i direktor marketinga kompanije FCA – objašnjava kako premijeru novog modela 500 treba smatrati prekretnicom u automobilskoj industriji, stavljajući novi 500 na njegovo zasluženo mesto.

Istim rečima počinje i prvi dokufilm brenda Fiat, posvećenom ovim verzijama koje su tri remek-dela. Ovi bezvremenski uzori su stvoreni nakon veličanstvenog šestomesečnog „putovanja“, od prvih susreta sa našim partnerima u Centro Stile u Torino, do njihovog izlaska na tržište u Milanu ovog marta.

Ovo je strategija koja je temelj projekta „One-Off“ (Ekskluziva), i njegovih unikatnih i ekskluzivnih modela proizvedenih zajedno sa tri kultne italijanske kompanije: Armani, Bvlgari i Kartell.

Ovaj kratki film predstavlja neumornu seriju sastanaka i procesa koji naglašavaju timski rad, naklonosti između dizajnera iz različitih oblasti i uključenih emocija, koji igraju aktivnu ulogu u izuzetnom projektu: stvaranju nečeg unikatnog, interpretacije novog modela 500 zajedno sa najčuvenijim italijanskim brendovima.

Rezultat su tri Ekskluzive, otelotvorenja stila, kreativnosti i majstorskih karakteristika „Proizvedenog u Italiji“ i naših partnera na projektu, na putu i u viziji budućnosti planete Zemlje. Održivost mora biti kombinovana sa izvrsnošću u znanju, kreativnosti i inovaciji.

Vodič gledaoca na ovom „putovanju“, Olivije Fransoa – harizmatični „direktor i kormilar“ projekta Ekskluziva – prepričava kreativni čin koji je izrodio ova tri unikatna primerka.

Putovanje je počelo u Torinu, kolevci brenda Fiat, prolazeći kroz Rim na svom putu sa zalascima sunca, bojama i linijama koje simbolizuju Bvlgari širom sveta, kako bi stigao do Milana, svetske prestonice mode i dizajna, za šta Armani i Kartell imaju velike zasluge. Zaplet u priči koristi Milano kao scenu za celokupan proces prezentacije novog modela 500.

Pravo menjanje brzine se dešava u filmskom prikazu napetog vremena kada je Sajam automobila u Ženevi otkazan, i kada je trebalo pronaći i realizovati plan B. Scenario prezentacije novog modela 500 i tri Ekskluzive je napisan iz početka kako bi se premestila u Milano.

„One-Shot“ se može pogledati na kanalima društvenih mreža brenda Fiat, na društvenim medijima i mrežama YouTube, Facebook i Instagram. Slikoviti 15-minutni kratki video je napravljen i produciran od strane medijske kuće VICE Italy, a Rockets je bio za kormilom. Video koristi jezik dokumentaraca kako bi otkrio aspekte koji su obično sakriveni od strane šire javnosti, na neposredan i efikasan način.

Autentičnim, realističnim i jednostavnim govorom, ovaj slikoviti dokufilm za kamere otvara vrata Stilskog centra u Torinu. Dobijamo ekskluzivan uvid u odeljenje „Boje i materijali“, kojim rukovodi Rozela Guasko (Rossella Guasco), i koje se može definisati kao nešto između sofisticiranog istraživačkog centra i elegantnog modnog ateljea. Snimci dokumentuju njihovo skoro opsesivno posvećivanje pažnje svakom detalju, znanje koje je tipično za italijansku kreativnost, i bavi se emocijama celog tima tokom njihovog doživljavanja nečeg unikatnog. Putovanje se nastavlja razgovorima sa Klausom Buseom (Klaus Busse), šefom dizajna, koji objašnjava šta se krije iza kreativnih procesa stila i oblika, i uloge modela 500 u istoriji industrijskog dizajna, i još više u kolektivno nesvesnom. Stilski centar je bio taj koji je uzeo legendarni model iz 1950-ih, poznati Cinquino, i ponovno ga osmislio 2007. godine kako bi „obojio“ svakodnevni život i ulice širom sveta, čineći ga autentičnim, jedinstvenim i upadljivim odgovorom na zahteve međunarodne gradske mobilnosti. Tokom prezentacije Ekskluziva u Milanu u martu, čak je bilo objavljeno da je FIAT 500 proglašen „italijanskom ikonom i počasnim članom“ komiteta Altagamma, prestižne fondacije koja okuplja najbolje italijanske kompanije, kako bi promovisali najbolje primere izvrsnosti širom sveta.

Sada, tokom 2020. godine, dolazi nova era, vreme je da FIAT 500 iskoristi svoju popularnost i inspiriše promenu i postane deo rešenja. Međutim, stazom promene se ne može ići sam. Potrebni su nam partneri sa podjednako pozitivnim pogledom na svet, koji žele da učestvuju u poboljšavanju stanja Zemlje, deljenjem vrednosti i ciljeva. Ovo je prirodno stanište za tri spektakularne Ekskluzive, koje služe kao svedočanstva razmere održivosti i snažne želje da se odmah prione na poboljšavanje situacije na planeti Zemlji. Kompanije kao što su Armani, Bvlgari i Kartell, simboli italijanske izvrsnosti širom sveta, su radile zajedno na projektu novog modela 500, kako bi udahnule život u ovo more promena, stvaranjem tri unikatna modela kako bi se proslavio dolazak prvog automobila kompanije FCA koji je potpuno električan.

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime