Naslovna INFO Harley-Davidson odložio lansiranje dva nova modela

Harley-Davidson odložio lansiranje dva nova modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto by: Harley-Davidson

Harley-Davidson je odložio lansiranje svog avanturističkog motocikla Pan-America, kao i Bronx „nejkeda“, do naredne godine.

Dva modela sa potpuno novim revolucionarnim motorom američke kompanije, sa vodenim hlađenjem, prvobitno je trebalo da budu dostupni ove godine, međutim na sajtu giganta iz Milvokija je objavljeno da ćemo morati još malo da ih čekamo.

Deo kašnjenja je verovatno posledica nedavne promene rukovodstva kompanije, koji je odbacio More Roads to Harley-Davidson program, u okviru kojeg su se nalazili ovi modeli, u korist plana po imenmu Rewire.

Značajan faktor u kašnjenju je, svakako, i globalna pandemija virusa korona, koja je pogodila sve proizvođače motocikala na svetu.

BMW, KTM i Husqvarna su već najavili da ove jeseni neće prisustvovati na Eicma ili Intermot sajmovima, na kojima obično gledamo nove modele, a malo je verovatno da će oni jedini odustati.

Budući da su zastupnici kompanija uglavnom zatvoreni trenutno (negde manje, negde više), proizvođači će želeti više vremena da im omoguće prodaju postojećih modela, dok će zastoj u proizvodnom procesu nesumnjivo omesti razvoj novih modela.

Ako EU pristane da produži rok uvođenja Euro5 standarda, malo je verovatno da ćemo uopšte videti mnogo novih mašina ove godine.

Izvor: Moto-berza.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime