Naslovna INFO Novi BMW Serije 4 Coupe i zvanično

Novi BMW Serije 4 Coupe i zvanično

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by BMW

BMW je danas i zvanično promovisao novu generaciju Serije 4 Coupe (interne oznake G22), koju smo proteklih dana već mogli da upoznamo zahvaljujući brojnim procurelim slikama.
Sem toga, Nemci su u septembru prošle godine na sajmu automobila u Frankfurtu predstavili Concept 4 koji je i najavio novi “četvorku”.
Kako bilo, najviše pažnje (i komentara) i dalje izazivaju upadljivi prednji “bubrezi”, pa ostaje da se vidi kako će na to reagovati kupci (globalno tržišno lansiranje nove Serije 4 će biti u oktobru).
U poređenju sa Serijom 3, nova “četvorka” je 57 mm niža, ima 21 mm niže težište, 23 mm širi trag točkova pozadi, a karakteriše je i otpor vazduha od 0.25 (verzija 430i).

Serija 4 Coupe je dugačka 4773 mm, široka 1852 mm, visoka 1387 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 2850 mm.
Što se unutrašnjosti tiče, treba napomenuti da će se opciono nuditi i instrument tabla od 12.3 inča uparena sa 10.25-inčnim centralnim ekranom infotainmenta (standardni ekran je inače od 8.8 inča).

Automobil će naravno biti dostupan sa brojnim bezbednosnim i sistemima pomoći vozaču. Tu treba pomenuti Active Guard Plus (sadrži informacije o ograničenju brzine, sistem upozorenja na nenamerni izlazak iz kolovozne trake, upozorenje na predstojeći sudar i nalet na pešaka, automatsko kočenje…), Opcioni Driving Assistant (aktivni tempomat uz stop&go, sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci…), kao i head-up displej i Intelligent Personal Assistant (lični asistent).

Paleta dostupnih boja:

Alpine White
Black Sapphire
Mineral White
Bluestone
Artic Race Blue
Portimao Blue
Sunset Orange
Sanremo Green
Black Non-Metallic
Brilliant White Metallic
Dravite Grey
Frozen Deep Grey
Frozen Portimao Blue
Tanzanite Blue
U gami će se između ostalog naći i verzija BMW M440i xDrive Coupe, koja pod haubom ima 3,0 litarski šestocilindrični motor sa 275 kW/374KS i 500 Nm, uz 48V mild-hybrid tehnologiju (za dodatnih 8 kW/11KS). U paketu su i 8-stepeni Steptronic menjač, pogon na sva četiri točka, M Sport diferencijal, M Sport kočnice i 18-inčni M točkovi (opciono i od 19 inča).

Ova verzija od 0 do 100 km/h stiže za 4,7 sekundi i može do el. ograničenih 250 km/h.
Sem ove verzije, u paleti će se naći i druge varijante, uključujući i one sa dizel motorima.
Tako BMW 420i ima 2,0 litarski četvorocilindrični turbo benzinac sa 184KS, BMW 430i takođe pokreće 2,0 litarski turbo ali sa 258KS, a tu je i BMW 420d sa 2,0 litarskim četvorocilindričnim dizelašem sa 190KS.
Najavljeni su i BMW 430d sa 3,0 litarskim šestocilindričnim dizelašem sa 286KS i BMW M440d xDrive sa 3,0 litarskim šestocilindričnim dizel agregatom i 340KS (ovaj potonji od marta sledeće gdiine).
Svi modeli su standardno opremljeni 8-stepenim automatskim menjačem.

Kasnije stiže i Serija 4 Cabrio, kao i sportski M4.

Markus Flasch, šef BMW-ove M divizije, pre nekoliko dana je potvrdio da će promocija novih generacija modela M3 Sedan i M4 Coupe biti održana u septembru ove godine.

Ovi modeli će pod haubom imati 3,0 litarski twin-turbo šestocilindrični motor koji će “raspolagati sa do 510KS”, a biće upareni sa 6-stepenim manuelnim ili 8-stepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Sem toga, Flasch kaže da će biti dostupni u verzijama sa zadnjim i pogonom na sva četiri točka.

U paketu za novi M3 i M4 će se naći i M aero body kit (izmenjeni prednji branik sa većim otvorima za vazduh, širi blatobrani, set upadljivijih pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku…), M alu točkovi, sportsko oslanjanje, jače kočnice, sportski izduvni sistem, sportska sedišta i volan…

Ivan Mitić – Autoblog.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime