Naslovna INFO Relaksirana ponuda iz Renaulta tokom juna

Relaksirana ponuda iz Renaulta tokom juna

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Renault

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kojeg putničkog vozila tokom juna meseca, Renault u Srbiji je pripremio fantastičnu relaksiranu ponudu koju ne treba propustiti.

Renault uvek misli na svoje kupce, pa je tako ovog puta pripremio fantastičnu relaksiranu letnju ponudu koja podrazumeva:

• Bonus za kupovinu vozila sa lagera u iznosu do 500€

• Letnji bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije

• Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“

• I prve dve plaćene rate, za sve kupce koji se odluče za kupovinu vozila putem Renault finansiranja.

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Renault Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu i drugu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita ili lizinga od treće rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu tokom letnje akcije:

• Clio Generation tce 75 po ceni od 10.290€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko se odluči za kupovinu vozila sa lagera.

• Megane Grandcoupe Limited 115 sa dolazi po ceni od 15.940€, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i za kupovinu vozila sa lagera.

• Kadjar Intens Tce 140 sa automatskim klima uredjajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama dolazi po ceni od 20.990€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo i za kupovinu vozila sa lagera.

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

PR saopštenje

Foto: arhiva Autoblog.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime