Naslovna INFO Specijalna Dacia junska ponuda

Specijalna Dacia junska ponuda

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Dacia

Za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku juna, pripremljena je specijalna ponuda koja podrazumeva:

• Na 3 godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno
• 1 dodatni osnovni servis
• 1 godinu kasko osiguranja
• Prvu plaćenu ratu, za sve kupce koji se odluče za kupovinu putem Dacia finansiranja

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Dacia Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita od druge rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

Dacia Duster startuje sa cenom od 12.590€ u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po fantastičnoj ceni od 8.690€ .

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

PR saopštenje

Foto: arhiva Autoblog.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime