Naslovna INFO Novi Fiat 500 „la Prima“ HB BEV

Novi Fiat 500 „la Prima“ HB BEV

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

Prateći uspeh rezervacija za novi 500 „la Prima“ kabriolet – numerisanu ediciju – predstavljenu ovog marta u Milanu, koja više nije dostupna, porodica novog modela 500 se širi, predstavljanjem drugog „Launch Edition“ izdanja: Novog 500 „la Prima“ hečbeka. Ovaj model pametno kombinuje inovativni „električni i održivi“ duh treće generacije modela 500 sa nepogrešivim dizajnom i posvećenošću detaljima koje donosi ovaj legendarni Fiat model, i koji su uobičajeni za najbolje italijanske proizvode. Uz nežniju i zaobljeniju liniju od prethodne generacije, novi 500 „la Prima“ zadržao je poznat stav samouverenosti modela Cinquino, legendarnog modela sa jedinstvenom osobinom u auto-industriji on izmamljuje osmeh i u kompleksnoj vožnji po gradu – a ponekad i ograničenjima.

Sve u svemu, u vremenu kad se od mobilnosti očekuje da bude održivija, povezanija i autonomnija, treća generacija modela Fiat 500 ponovo uzima primat, donoseći sa sobom dizajn i uživanje u vožnji. Nije reč samo o revoluciji, već „reinkarnaciji“ duha, onog koji inspiriše obnavljanje. Zapravo, za pravu revoluciju nisu dovoljna samo pravila, već je neophodno nešto legendarno i prelepo: Novi Fiat 500. Kao i u posleratnom periodu, kada je prva generacija modela Cinquino udahnula život masovnoj mobilnosti, isto se događa i sada sa novim modelom 500, koji kanališe pozitivnost i radost života pružajući novu dimenziju i karakter električnoj urbanoj mobilnosti. Novi 500 „la Prima“ hečbek – u paketu sa easyWallbox uređajem – košta 34.900 evra.

Specifikacija novog 500 „la Prima“ hečbeka
Novi 500 „la Prima“ hečbek karakteriše sofisticirani stakleni panoramski krov sa zaštitom od sunca, autentičan „prozor na nebu“, koji ispunjava putnički prostor svetlošću, povećavajući udobnost tokom vožnje. Pored toga, zadnji deo ima klasična zadnja vrata, sa novim, izraženijim spojlerom, koji unapređuje efikasnost aerodinamike. Tri ekskluzivne boje inspirisane osnovnim elementima prirode dostupne su kupcima novog modela 500 „la Prima“ hečbek: okean zelena (sedefasta), koja podseća na more; mineralno siva (metalik), koja označava Zemlju; i nebesko plava (troslojna), koja označava nebo. Standardna oprema uključuje potpuno LED farove, dijamantski sečene felne od 17 inča, hromirane umetke na bočnim panelima, i kontrolnu tablu i sedišta od eko-kože.

Dizajn novog 500 „la Prima“ hečbeka
Nepogrešiva silueta automobila ističe se gornjim profilom kabine, kombinujući je s karakterističnim nagibom zadnje ivice. Među legendarnim karakteristikama ovog automobila, prostorna putnička kabina evoluirala je u trećoj generaciji, što je rezultiralo razvojem izraženijeg spojlera. Poboljšano, posebno zbog unapređenja aerodinamičke efikasnosti i dometa, telo automobila se doživljava kao dinamičnije i atraktivnije.
Vrata gepeka, sa širokim zavojem, pružaju više prostora. Njegove površine su čiste i glatke, što automobil čini još elegantnijim i sa izraženijim konturama. Na prostoru iznad registarske tablice nalazi se karakteristični hromirani element, sa jednostavnim i tečnim oblikom. Iznad toga, novi FIAT natpis dobio je prestižni metalni dizajn. Konačno, simboli i vodoravne linije na vratima gepeka podsećaju na farove, ističući širinu automobila.

Toliko sadržaja: najbolji mogući domet, brzina punjenja i vožnja
Domet i brzina punjenja su dva ključna pitanja za kupce. Litijum-jonske baterije kapaciteta 42 kWh daju novom modelu 500 autonomiju do 320 km u WLTP ciklusu.
Da bi se optimizovalo vreme punjenja, novi model 500 omogućava brzo punjenje direktnom strujom do 85 kW, kako bi se baterija vrlo brzo napunila. Na primer, potrebno je samo 5 minuta da prikupite dovoljno energetske rezerve za prelazak 50 kilometara, više nego što je potrebno za prosečnu dnevnu upotrebu. A brzo punjenje takođe može da napuni bateriju do 80% za samo 35 minuta. Pametna utičnica „Combo 2“ koja se nalazi na zadnjoj desnoj strani automobila omogućava punjenje i preko direktne i preko naizmenične struje. Nazivamo je „pametnom“ utičnicom zbog svog rasporeda punjenja koji može da se programira po želji i pružanja povratnih informacija o stanju napunjenosti automobila. Dostupna su i rešenja za kućno punjenje. I hečbek i kabriolet verzije modela New 500 „la Prima“ uključuju rešenje „easyWallbox“, sistem za punjenje koji se može povezati sa mrežom kod kuće. ENGIE Eps je razvio ovaj uređaj za FCA, koji će Mopar plasirati na glavnim evropskim tržištima kako bi se poklopio sa lansiranjem modela. To je jednostavno, dostupno rešenje – bez potrebnog stručnog osoblja za instalaciju – kojim se može upravljati putem Bluetootha, i koje vam omogućava da ovaj model punite odmah kod kuće, sa snagom do 2,3 kW. Ovaj punjač takođe uzima u obzir i druge kućne aparate koji se koriste dok punite svoj automobil. Još bolje, „easyWallbox“ je spreman za nadogradnju snage na 7,4 kW. Model se takođe isporučuje sa „Mode 3“ kablom snage do 11 kW za punjenje i kod kuće i iz javne mreže.

Novi model 500 ima tri režima vožnje: Normal, Range i Sherpa, koji se mogu odabrati tako da odgovaraju vašem stilu vožnje.
Konkretno, režim Sherpa optimizuje dostupne resurse kako bi se osiguralo da stižete do svog odredišta. Sherpa režim vožnje radi na nekoliko komponenti kako bi se potrošnja goriva svela na minimum, i kako biste sigurno stigli do odredišta određenog na navigacionom sistemu ili do najbliže stanice za punjenje. Baš kao pripadnici Šerpa naroda sa Himalaja koji su zaduženi za ekspedicije i vođstvo do odredišta, ovaj način vožnje podešava različite parametre: maksimalnu brzinu, ograničenu na 80 km/h; odziv gasa za smanjenje potrošnje energije; i deaktivacija klima uređaja i grejanja sedišta (oba vozač može ponovo aktivirati u bilo kom momentu).
Režim Normal je najpribližniji vožnji u vozilu sa tradicionalnim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, dok režim Range aktivira funkciju „pogona jednom pedalom“. Odabirom ovog načina vožnje, novi model 500 možete voziti samo papučicom gasa. Ovaj režim maksimizira regenerativno kočenje, a samim tim i domet. U svakom slučaju, morate pritisnuti papučicu kočnice da biste automobil potpuno zaustavili…
Motor ima snagu od 87 kW i automatski ograničenu maksimalnu brzinu od 150 km/h i ubrzanje od 0-100 km/h za 9 sekundi, sa ubrzanjem od 0-50 km/h za 3,1 sekundi.

Autonomna vožnja drugog nivoa i povezanost
Upečatljiv i ekskluzivan, ali visokotehnološki i uvek povezan: Novi 500 „la Prima“ dolazi sa standardnom opremom koja uključuje automatsko kočenje u hitnim slučajevima, zadnju kameru visoke rezolucije, automatske Twilight i Dazzle senzorime, hitne pozive (ecall) i elektronsku parking kočnicu. Štaviše, Novi 500 uključuje najnovije napredne sisteme za pomoć vozaču (ADAS), što ga čini prvim gradskim automobilom opremljenim nivoom 2 autonomne vožnje. Tehnologija za nadzor sa prednjom kamerom prati sva područja oko automobila, uzduž i bočno. Pametni prilagodljivi tempomat (iACC) koči ili ubrzava reagujući na bilo koju prepreku na koju naiđe. Sistem za držanje saobraćajne trake drži vozilo na sredini trake, pod uslovom da se linije jasno vide.
Automatsko ograničenje brzine čita uočljiva ograničenja brzine i preporučuje njihovu primenu, dok sistem za uočavanje vozila u mrtvom uglu koristi ultrazvučne senzore za nadgledanje mrtvog ugla i savetuje vas ako bilo koja druga vozila prilaze uz pomoć trouglastih lampica upozorenja na bočnim retrovizorima. Tu je i pomoć za održanje pažnje, koja prikazuje upozorenja na ekranu, preporučujući da se zaustavite i napravite pauzu kada ste umorni. Na kraju, senzori od 360 stepeni pružaju pogled iz drona kako bi se izbegle prepreke prilikom parkiranja ili obavljanja složenih manevara.

Model 500 „la Prima“ hečbek dolazi sa novim UConnect 5 sistemom za informisanje i zabavu kao standardnim delom opreme: TFT ekran od 7 inča, DAB Radio, navigacija sa ekranom na dodir dijagonale 10,25 inča, bežični CarPlay/Android Auto, i nudi povezane usluge preko „UConnect Box“ uređaja i paket usluga „UConnect Services“. Treća generacija modela 500 je prvi model FCA grupe opremljen petom generacijom UConnect 5 sistema za zabavu i informisanje, koji predstavlja povezanu platformu dizajniranu za budućnost, dostupnu sa ekranom osetljivim na dodir od 10,25 inča. Razvijen sa idejom da kupcima omogući jednostavno i praktično korisničko iskustvo, FCA koristi lak, intuitivan i prilagodljiv Android Auto operativni sistem. Na primer, pomoću vidžeta možete da konfigurišete prikaz funkcija i aplikacija. Apple CarPlay je već dostupan u bežičnom režimu. Sistem je takođe spreman da ponudi istu funkciju za Android Auto. Ukratko, novi model 500 nudi integraciju sa vašim pametnim telefonom, ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, horizontalnim faktorom oblika koji se savršeno uklapa u komandnu tablu automobila, u skladu sa linijama i dizajniran u skladu sa kriterijumima za otklanjanje ometanja vozača.

Kada se poveže sa sistemom „UConnect Box“, UConnect 5 omogućava funkciju hitnog poziva u slučaju potrebe („ecall“) u odobrenim novim modelima, i nudi kupcima mnoštvo inovativnih usluga povezanosti:
– My Assistant: sistem pomoći koji povezuje kupca sa operaterom kako bi zatražio geolociranu pomoć na putu u slučaju kvara i da dobije podršku za rešavanje bilo kakvih tehničkih problema vezanih za automobil. Kupci će dobijati mesečni izveštaj e-poštom kao deo paketa My Assistant, u kojem mogu da provere trenutnu upotrebu i stanje automobila.
– My Remote: putem mobilne aplikacije na svojim pametnim telefonima kupci mogu zakazati punjenje vozila u najpovoljnijim terminima, pronaći tačnu lokaciju automobila, zaključati i otključati vrata, uključiti i isključiti svetla, programirati klima uređaj i podesiti upozorenja tokom vožnje na osnovu brzine i položaja vozila.
– My Car: da proverite stanje i status vašeg automobila sa pametnog telefona i proverite nivo punjenja baterije, pritisak u gumama, kilometražu i raspored servisiranja.
– My Navigation: putem mobilne aplikacije na vašem pametnom telefonu možete da pošaljete svoje odredište navigacionom sistemu automobila, pronađete rutu i proverite uslove u saobraćaju, vremenske prilike i brzinu. Takođe možete videti mesta za punjenje koje se nalaze u blizini automobila, sa vizuelnim lokacijama na mapi mesta do kojih možete doći na osnovu vašeg trenutnog nivoa napunjenosti baterije. Mape će uvek biti ažurirane i to u toku vožnje.
– My eCharge: za upravljanje svim sesijama punjenja, bilo na javnim punionicama – koje se takođe mogu rezervisati i platiti, ili preko vašeg „Wallbox“ uređaja kod kuće.
– My Wi-Fi: pravo čvorište koje istovremeno povezuje do osam elektronskih uređaja u 4G mrežu, baš kao kod kuće. Sa My Wi-Fi funkcijom, možete komunicirati sa svojim automobilom koristeći tehnologiju glasovne pomoći kompanije Amazon Alexa, lidera u industriji.
– My Alert: kupci se odmah obaveštavaju u slučaju krađe njihovog automobila. Čim krađa bude potvrđena od strane policije, poseban pozivni centar pružiće podršku za preuzimanje automobila.
Novi model 500 je stoga umrežen od početka: on razgovara sa vama i unutar automobila i van njega, tako da možete unapred da postavite rutu i da automobil bude klimatizovan čim uđete. Jednom kada otvorite vrata automobila, vaš pametni telefon će se povezati za manje od 5 sekundi i čak će se puniti bežično.

UConnect 5 sistem sa ekranom od 10,25 inča i integrisanim navigatorom takođe se može pohvaliti sistemom interfejsa Natural Language sa naprednim prepoznavanjem glasa, tako da možete razgovarati sa autom kako biste kontrolisali njegova podešavanja, programirali klima uređaj i odabrali vašu omiljenu muziku.

Veća pristupačnost za širu bazu kupaca
Kao i kabriolet verzija, novi 500 „la Prima“ hečbek model će biti idealno rešenje za širu bazu kupaca, za one koji žele voziti automobil budućnosti, italijanskog stila i elegancije. Premijerno izdanje predstavlja pravu koncentraciju stila i tehnologije, direktno usmerena na ljubitelje kreativnosti i inovacija brenda Fiat, ali i na one kojima je održivost zaista bitna.

Novi sistem rezervacija*, za kupce koji će voziti automobil budućnosti svojim italijanskim ukusom i stilom
Kako biste mogli da budete jedan od prvih koji je otkrio novi 500 „la Prima“ model, pravu italijansku ikonu, Fiat je pokrenuo novu inicijativu za rezervacije. Sada možete izraziti interesovanje za automobil, bez kapare, sada i za novi hečbek model i za kabriolet verziju.
Ova nova internet inicijativa nastavlja uspeh prve faze, pokrenute u martu kako bi se poklopila sa zvaničnom prezentacijom Launch verzije kabrioleta. Kada se otvorila rezervacija tada, kupci su mogli uplatiti depozit kako bi rezervisali neke od prvih jedinica kabrioleta 500 „la Prima“, koji sada više nije dostupan. Ovaj sistem je postigao ogroman uspeh, sa hiljadama zainteresovanih ljudi iz cele Evrope.

S obzirom na uspeh sistema za rezervacije, interesovanje za novi 500 model i želju da bude jedan od prvih koji su otkrili ovu „električnu“ ikonu, Fiat je sada lansirao fazu dva. Još jednom, sa samo nekoliko klikova na sajtu www.fiat.com, ali bez plaćanja depozita, potencijalni kupci mogu birati između dva tipa karoserije – hečbek ili kabriolet, odabrati boju, prijaviti se i navesti željenog zastupnika. Sistem – prvi u automobilskoj industriji – koristi vaš poštanski broj da bi identifikovao lokalne podsticaje u okolini i pruža čisto indikativnu procenu njegovog iznosa. Kupci bi zatim trebalo da provere dostupnost i količinu podsticaja u tom trenutku na sajtovima kod svojih lokalnih vlasti. Jednom kada se prilože narudžbe za novi Fiat 500, korisnici će biti jedni od prvih koje će kontaktirati zastupništvo koje su odabrali i nastaviti s njihovim narudžbama, ako žele. Imajte na umu da izražavanje interesa ni na koji način nije obavezujuće, s obzirom da ni na koji način ne predstavlja narudžbu ili prodaju i stoga ne predstavlja postupak kupovine dobra, usluga ili druge robe, uključujući izražavanje interesa onlajn.

*Usluga je dostupna samo na određenim tržištima.

U trećoj epizodi „Ćaskanja sa Fiatom“, novi 500 hečbek predstavlja Luka Napolitano (Luca Napolitano) – direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA.

• Treća epizoda: sada kada je numerisana specijalna serija kabriolet „la Prima“, vreme je za premijeru novog modela 500 „la Prima“ hečbek i pokretanje druge faze rezervacija.
• Video je dostupan putem zvaničnih naloga brenda FIAT na društvenim mrežama, i na YouTube kanalu na ovom linku https://youtu.be/szsJiWzml_c.

U svetu koji se menja, ono što ljudi žele je „nefiltrirani“ kanal komunikacije. „Ličnija, direktnija“ strategija komunikacije nastavlja se između brenda Fiat i njegovih fanova.

Inovativni video format „Ćaskanje sa Fiatom“ – gde je Luka Napolitano, direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA, neformalno odgovarao iz svog doma na upite ljubitelja novog modela 500 – sada prelazi u svoju drugu fazu. U 3. epizodi, šef brenda Fiat vratio se na razgovor sa fanovima marke iz svoje kancelarije, u sedištu kompanije Fiat u Mirafioriju, blizu Torina.

„Želeo bih da iskoristim ovu priliku – sada već redovnu pojavu za ljubitelje modela Fiat 500 – da vam zahvalim na ljubaznosti, radoznalosti i želji da budete među prvima koji su otkrili novi „potpuno električni“ Fiat model. Sa zadovoljstvom najavljujem da je rezervacija u Evropi, koju smo pokrenuli na predstavljanju numerisanog kabriolet modela 500 „la Prima“, postigla sjajan uspeh. Zapravo, numerisana verzija sada više nije dostupna,“ rekao je Luka Napolitano direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA. „Dobrodošli na premijeru novog 500 „la Prima“ hečbek modela. Takođe bih hteo da vam pričam o fazi 2 rezervacija“, nastavio je. „Sada postoji širi izbor novih 500 modela, između hečbek i kabriolet verzija. Korištenjem našeg sistema za rezervaciju putem interneta, još uvek možete biti jedan od prvih koji su ih otkrili, a bez potrebe za kaparom.“
Više informacija o novom modelu 500 „la Prima“ možete pronaći na stranici: http://www.media.fcaemea.com/rs-rs/fiat/press/novi-500-dolazi-vreme-je-za-pokret-i-stvaranje-bolje-budunosti.

PR SAOPŠTENJE FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime