Naslovna INFO Jeep® i Juventus startuju zajedno

Jeep® i Juventus startuju zajedno

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

• Pobedničko partnerstvo brenda Jeep® i Juventusa vraća se ponovnim startovanjem italijanskog fudbala.
• Od kada je 2012. godine postao zvanični sponzor kluba Bianconeri i Jeep i crno beli krenuli su putem fenomenalnih uspeha.
• Ova sezona donosi nove sportske i tehnološke izazove, s kojima će se oba brenda u svojim sferama suočiti voljom i snagom za prevaliženjem svake prepreke.
• Restartovanje će početi sa kupom Coppa Italia pod sloganom „Keep Jeep and Restart“ i novim Jeep 4xe, prvim modelima brenda s plug-in hibridnom tehnologijom.

Nema boljeg načina da se započne priča o restartovanju od sedanja za volan brenda Jeep®. Tokom svoje istorije duže od 75 godina i zahvaljujući legendarnim mogućnostima terenske vožnje, svaki model u Jeep gami pokazao se kao izvanredni primer za izražavanje slobode. Posebno jer su, tokom brendove stalne evolucije – paralelno s ofroud performansama – upravljanje i povezanost unapređeni kako bi kupci mogli da iskuse urbane avanture u savršenom komforu. Danas i uskoro, sa modelima Renegade i Compass 4xe, prvim plug-in hibridnim modelima brenda Jeep, brend krči nove staze u svetu elektrifikacije.

Moto „Idi bilo gde, radi bilo šta“ u čijoj je osnovi sposobnost brenda da pomera sve granice. Ove zajedničke vrednosti i namera da svakodnevno uspemo u svim zadacima, velikim ili malim, predstavljaju osnovu veze koja spaja osam sezona Jeep i Juventus. Naravno, ova godina neće biti izuzetak, uprkos otkazivanju sportskih događaja.

Sada je vreme da iznova pokrenemo. Ovaj novi početak, kako za Jeep tako i za Juventus, lepo je sažet novim sloganom „Keep Jeep and Restart“ (Drži se duha brenda Jeep i ponovo se pokreni) – rečima koje bude želju igrača i fanova da posle zatvorenosti na novi način nastave dalje, ostavši verni svojim strastima.
Taj povratak biće podržan novom kampanjom na društvenim mrežama, pod parolom „Zagrejte se! Novi Jeep® 4xe je spreman da izađe na teren,“ u okviru koje se paljenje svetla Jeep Renegade modela koristi kao asocijacija za ponovno paljenje reflektora na stadijumu Allianz u Torinu.

Sa brendom Jeep kao zvaničnim sponzorom od sezone 2012-2013. godine Juventus je osvojio 15 titula, uključujući Šampionat serije A, Coppa Italia i Supercoppa Italia.

Prva utakmica u okviru nove sezone biće domaćinski meč u okviru Coppa Italia polufinala protiv Milana 12. juna, nakon izjednačene utakmice sa rezultatom 1-1 u gostima u Milanu od 13. februara.

Finale kupa je zakazano za 17. jun na stadijumu Stadio Olimpico u Rimu – poprištu Juventusovog
rekordnog četvrtog trijumfa za redom na kupu pre dve sezone, kada je tim, sa Jeep brendom na njihovim crno-belim dresovima, opet pokazao posvećenost i sposobnost da pobedi svaki izazov.

Danas je izazov restartovanje svega, kompletno bezbedno, baš kao vožnja ovog SUV modela, jedinog Jeep brenda.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime