Naslovna INFO Grand Prix za Toyotine aktivne sisteme bezbednosti

Grand Prix za Toyotine aktivne sisteme bezbednosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Toyota

* Nedavno objavljeni rezultati JNCAP testiranja vozila, koje je po mnogim elementima rigoroznije od daleko poznatijeg NCAP-a, pokazali su još jednom da je japanski proizvođač svetski lider na polju aktivne bezbednosti
* Alphard/Vellfire, RAV4 i Raize dobili su najviše ocene na JNCAP proveri
* Alphard/Vellfire dobili su Grand Prix za 2019. u preventivnom sigurnosnom delovanju, drugu godinu zaredom

Toyotini modeli Alphard/Vellfire, RAV4 i Raize osvojili su najviše ocene u proveri sigurnosnog delovanja po JNCAP*1 za 2019. godinu.

* Alphard/Vellfire: ASV+++ (najviša ocena) u preventivnom sigurnosnom delovanju

* RAV4: ASV+++ u preventivnom sigurnosnom delovanju, pet zvezdica (najviša ocena) u zaštiti pri sudaru

* Raize: pet zvezdica u zaštiti pri sudaru.

Alphard/Vellfire osvojili su nagradu Grand Prix za preventivno sigurnosno delovanje, ostvarivši najvišu ocenu u ispitivanju drugu godinu zaredom.

JNCAP sistemski proverava i unapređuje svoje načine ispitivanja i standarde ocenjivanja, uzimajući u obzir stvarne saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Japanu i nužnost stvaranja protivmera.

U pogledu preventivnog delovanja, JNCAP je 2018. dodao samostalni kočni sistem u slučaju opasnosti koji prepoznaje pešake pod javnom rasvetom noću na popis stavki za ocenjivanje, s obzirom na činjenicu da, u Japanu, pešaci u saobraćajnim nesrećama često stradaju noću. Osim toga, u ispitivanju za 2019. godinu, na popis stavki za proveru pridodana je i provera samostalnog kočnog sistema u nuždi za pešake noću bez javne rasvete. Alphard/Vellfire i RAV4 opremljeni najnovijom generacijom Toyota Safety Sense – sistemom predsudarne zaštite koji otkriva pešake noću – dobili su najvišu ocenu ASV+++ u JNCAP-ovoj proveri preventivnog sigurnosnog delovanja.

JNCAP je, osim toga, izmenio svoje kriterije za ocenu zaštite pri sudaru koji bolje ocrtavaju ponašanje starijih osoba i koristio nove testne lutke koje tačnije predstavljaju ljudsko telo. U tim uslovima, RAV4 i Raize, koji se odlikuju najnovijom zaštitnom konstrukcijom vozila i sistemom vazdušnih jastuka i sigurnosnih pojaseva, ostvarili su ocenu pet zvezdica, najvišu moguću u ocenjivanju zaštitnog delovanja u slučaju sudara.

Iako se broj pogibija i ozleda u saobraćajnim nesrećama smanjuje iz godine u godinu, tragedije se i dalje događaju. U želji ostvarivanja konačnog cilja – nula smrtnih ishoda u saobraćajnim nesrećama, Toyota razvija vozila uzimajući u obzir različita gledišta, kao što su unapređivanje i širenje korišćenja preventivnog zaštitnog paketa zvanog Toyota Safety Sense, korišćenje tehnologije povezivanja i razvoj automatizovane vožnje, kako bi učinili sve što se može da bi se broj saobraćajnih nesreća sveo na najmanji mogući broj.

Uz razvoj sigurnijih automobila pristupom s tri glavna stuba, Toyota nastavlja da promoviše edukacione aktivnosti, uključujući aktivnosti za podizanje svesti kod Toyotinih partnera koji strankama predstavljaju „Sapo-Toyo“ (vozila koja su podrška sigurnom i udobnom životu s automobilima), kao i promovisanje saobraćajnih uslova uopšte s ciljem pružanja strankama sigurnog i sigurnog mobilnog društva.

*1 Japan New Car Assessment Program (Japanski program ocenjivanje novih vozila): podaci o sigurnosti vozila koje objavljuje japansko Ministarstvo zemlje, infrastrukture, transporta i turizma (MLIT) i Nacionalna agencija za automobilsku sigurnost i pomoć žrtvama od fiskalne godine 1995. Ovi podaci sadrže rezultate ocene sigurnosti za vozila dostupna na domaćem tržištu na temelju ispitivanja koja uključuju proveru preventivnog sigurnosnog delovanja, proveru zaštitnog delovanja pri sudaru i proveru delovanja u zaštiti pešaka.

Rezultati ocenjivanja preventivnog sigurnosnog delovanja nalaze se na sledećoj stranici: http://www.nasva.go.jp/mamoru/en/car_search

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime