Naslovna INFO British Motors u projektu Grada Beograda u nabavci vozila za sistem elektronske...

British Motors u projektu Grada Beograda u nabavci vozila za sistem elektronske kontrole nepropisnog parkiranja

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Land Rover

Kompanija British Motors je sa zadovoljstvom učestvovala u projektu Grada Beograda i JKP „Parking servis“ u nabavci vozila za novi sistem elektronske kontrole nepropisnog parkiranja.

Svesni činjenice da će 18 nadograđenih vozila „Land Rover Discovery Sport“ krstariti ulicama grada Beograda i tako biti svojevrsna reklama, kompanija British Motors je prepoznala svoj marketinški interes i tim povodom se obratila proizvođaču ovih automobila tražeći maksimalan popust za ova specifična vozila.

Reč je o specijalnom namenskom vozilu koje je imalo zahtevanu visinu, nadogradnju i opremu. U cenu je uračunato i kompletno održavanje vozila, kao i održavanje nadgradnje sa sken uređajima.

Takođe, ispoštovani su i svi specijalni zahtevi. Za opremu koju vozila koriste potrebni su jači motori i prepravka električnih uređaja koji povećavaju potrošnju električne energije (standard je 150 ampera, ali je ovde zbog kompleksnosti nadgradnje i uređaja zahtev bio da bude 240 ampera).

Kako je puna komercijalna neto cena ovih vozila 35.833 eur, obezbeđen je popust od skoro 30% i vozila su prodata po ceni 26.666 eur (Klijent u ovim uslovima spada u “N1 kategoriju kupaca” i ima pravo povraćaja PDV-a).

British Motors će se i ubuduće truditi da obezbedi popuste na vozila i podrži sve projekte Grada Beograda koji imaju za cilj rešavanje komunalnih problema i podizanje kvaliteta života svih građana u Beogradu i Srbiji.

Kao kompanija koja godinama unazad zastupa premium brendove Jaguar&Land Rover trudićemo se da se ne bavimo političkim temama već da gradimo poslovnu sigurnost na zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih.

PR saopštenje – British Motors

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime