Naslovna INFO Borković: Odličan start je bilo presudan za trijumf u obe trke

Borković: Odličan start je bilo presudan za trijumf u obe trke

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
by: Dušan Borković tim

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je maksimalnih pedeset bodova na Slovakija ringu i po drugi put se tokom ovog trkačkog vikenda popeo na pobedničko postolje.

Nakon četiri ubedljive pobede u Hrvatskoj i Slovačkoj, srpski as zauzima prvo mesto u generalnom plasmanu TCR Istočna Evropa sa osvojenih 100 bodova.

Borković je i u drugoj trci dominirao tokom cele distance, iako je u poslednjim krugovima spustio tempo kako bi sačuvao gume koje su tokom subotnje trke stradale i bile na granici pucanja od dodatne težine automobila i visoke temperature.

“Bio je ovo još jedan sjajan vikend. Nije bilo lako doći do Slovačke zbog epidemiološke situacije, ali sav trud mog tima da se nabave potrebni papiri se isplatio i ja sam im neizmerno zahvalan na tome”.

“Ja sam u obe trke odlično startovao i to je bilo presudno za trijumf, a poslušao sam i savete tima da malo spustim tempo, sačuvam gume i sigurnom vožnjom uzmem maksimalan broj bodova. Ono što nas sada čeka je Češka i čuvena staza Brno. Nadam se da neće biti ovoliko prepreka da do tamo stignemo i da će mi jedina briga biti protivnici na stazi“, rekao je on.

Izvor: www.serbiaring.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime