Naslovna INFO Početak proizvodnje: Nova Opel Insignia izlazi sa proizvodne linije u Russelsheimu

Početak proizvodnje: Nova Opel Insignia izlazi sa proizvodne linije u Russelsheimu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Opel

Russelsheim. Proizvodnja nove Opelove perjanice zvanično je započela. Uz prisustvo gradonačelnika Russelsheima Udoa Bauscha i Opelovog izvršnog direktora Michael Lohschellera, prva nova Insignia – Sports Tourer u satenskoj metalik sivoj boji – sišla je sa proizvodne trake u sedištu kompanije.

„Ovo je odličan dan za Russelsheim. Radujemo se novoj Insigniji. Pružiće nam novi zamah zahvaljujući izvanrednim tehnologijama i efikasnim motorima. Zahvaljujući novoj Insigniji i budućim modelima koje ćemo doneti u Russelsheim, fabrika se može nadati dobroj budućnosti kako za proizvodnju ultramodernih vozila – efikasnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, tako i sa elektrifikovanim pogonom “, rekao je Opelov izvršni direktor Michael Lohscheller.

Kao što je već najavljeno, fabrika u Russelsheimu će pored Opel Insignije od 2021. godine proizvoditi novu Opel Astru i model za PSA grupu DS Automobiles. I sledeća generacija Astre i model DS Automobiles biće zasnovani na modernoj i električnoj platformi grupe PSA, EMP2.

„Zadovoljni smo što će se vrhunska Opelova perjanica i dalje proizvoditi ovde. Ovo poboljšava korisnost postrojenja i pomaže u obezbeđivanju visokokvalifikovanih poslova u Russelsheimu. Uspeh transformacije ka elektromobilnosti biće presudan za budućnost. Želeli bismo da nastavimo da podržavamo kompaniju svom snagom“, rekao je Udo Bausch, gradonačelnik Russelsheim am Main.

Nova Opel Insignia je modernija, dinamičnija i efikasnija nego ikad ranije i dostupna je za naručivanje u Grand Sport, Sports Tourer i GSi (169kw / 230ks, NEDC potrošnja goriva Grand Sport1: gradska 9,1 l / 100 km, na otvorenom 5,8 l / 100 km, kombinovano 7,0 l / 100 km, 161 g / km CO2) od marta.

Za početnu cenu od 29.965 evra, Grand Sport limuzina u opremi Business Edition već nudi funkcije kao što su udobna sedišta, klima uređaj i Apple CarPlay i Android Auto, kompatibilna Multimedia Navi sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Inače, LED farovi osiguravaju optimalan vid u mraku. Nova Insignia je prvi Opelov model koji nudi samo potpuno LED sisteme. Sistemi pomoći kao što su upozorenje na prednji sudar sa detekcijom pešaka i automatskim kočenjem u nuždi i sistemom za zadržavanje traka dodatno povećavaju bezbednost putnika i učesnika u saobraćaju.

Postava pogona započinje sa 1,5-litarskim turbo dizelom od 90 kW (122 ks) (potrošnja goriva, petoro vrata, NEDC1: 5,0-4,5 l / 100 km u gradu; 4,0-3,3 l / 100 km van grada; 4,4-3,8 l / 100km, 115-99 g / km CO2 u kombinaciji). Cene za Sports Tourer u opremi Business Edition sa identičnom opremom iznose 30.940 evra. Nova, posebno efikasna paleta motora smanjuje emisiju CO2. Kupci Insignije takođe mogu dodatno smanjiti račun za gorivo.

PR saopštenje – Opel

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime