Naslovna INFO Abarth „na stazi“ sa motorima Maverika Vinjalesa i Valentina Rosija – Yamaha...

Abarth „na stazi“ sa motorima Maverika Vinjalesa i Valentina Rosija – Yamaha YZR-M1, u MotoGP trci sledeće nedelje u Misano Adriatico

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto:by Abarth

Za lansiranje nove 595 Monster Energy Yamaha specijalne serije – predstavljena zajedno sa 595 Scorpioneoro specijalnom serijom 18. septembra – Abarth se vraća na vetrobrane motora YZR-M1 koje će voziti Maverik Vinjales (Maverick Viñales) i Valentino Rosi (Valentino Rossi) iz tima Monster Energy Yamaha MotoGP na takmičenjima „TISSOT Emilia-Romagna“ i „Riviera di Rimini Grand Prix”, koja će biti održana za vikend, od 18. do 20. septembra na međunarodnoj stazi u Misanu, nazvanoj po trkaču Marku Simončeliju (Marco Simoncelli).

Luka Napolitano (Luca Napolitano), direktor brendova Fiat i Abarth EMEA, izrazio je ponos zbog partnerstva između Abarth-a i tima Monster Energy Yamaha MotoGP: „Naša saradnja sa Yamahom traje od 2015. godine, i lansiranjem ove nove posebne serije – koju smo zajedno razvili – želimo da ojačamo ovo veliko prijateljstvo. Imati naš logo na motorima Valentina i Maverika tokom ove trke – koja se poklapa sa predstavljanjem 595 Monster Energy Yamaha – znači slaviti ovu povezanost zasnovanu na zajedničkim vrednostima po pitanju performansi, trkanja, tehnologije i zabave, kao i odavanje počasti novoj specijalnoj seriji.“

Neizostavan događaj za ljubitelje motosporta koji će imati priliku da vide i logotip brenda Abarth na vetrobranskim staklima trkačkih motocikala tima Monster Energy Yamaha MotoGP, kao omaž lansiranju Abarth 595 Monster Energy Yamaha modela. Napokon, adrenalinski Abarth 595 Monster Energy Yamaha model je limitirano izdanje stvoreno u čast partnerstva između ova dva brenda. Njegova livreja i enterijer podsećaju na boje YZR-M1 Monster Energy Yamaha MotoGP 2020, sa „Monster“ kandžom na poklopcu motora u čast novoj saradnji sa poznatim energetskim pićem.

Ovog vikenda takođe će doći vozač novog milenijuma, svetski šampion „eSport MotoGP“, Trastevere73, za volanom novog limitiranog izdanja. Polazeći direktno od Misana, Lorenco Dareti (Lorenzo Daretti) kreće u subotu 19. u modelu 595 Monster Energy Yamaha na putovanje do istorijskog sedišta Abarth-a u Torinu. Usput, Lorenca će pratiti zajednica sa zvaničnih društvenih mreža brenda Abarth, koja mu se virtuelno može pridružiti koristeći novi Instagram filter dostupan svim obožavaocima. Lorencovo putovanje može se pratiti na društvenim mrežama, i putem njih mu je moguće poslati pitanja, kako bi ih šampion mogao postaviti Luki Napolitanu u Torinu i dobiti odgovore direktno od šefa brenda Abarth za vreme radionica vezanih za brend.

Partnerstvo između ova dva brenda i dalje je snažno, zasnovano na njihovoj sposobnosti da prevaziđu sportske i trkačke barijere „spuštanjem na ulice“ sa posebnim adrenalinskim serijama: Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition (2015), dvosed Abarth 695 biposto Yamaha Factory Racing Edition (2015), i ograničena serija Abarth 695 XSR XSR (2017). Danas se štafeta predaje novoj Abarth 595 Monster Energy Yamaha seriji, u njenom ograničenom izdanju od 2.000 primeraka, da bi nastavili put kojim su krenuli zajedno, sada uz dodatni „energetski podsticaj“ koji je proizašao iz nove saradnje sa renomiranim energetskim pićem Monster koje deli Abarth-ovu i Yamaha-inu potragu za izazovima, ljubav prema sportu i potragu za emocijama.

Torino, septembar, 2020. godine

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstEvropska premijera unapređenog Lexusa LS
Sledeći tekstNovi Citroen C3 u Srbiji – Život je lepši kada je u boji

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime