Naslovna INFO Novi Citroen C3 u Srbiji – Život je lepši kada je u...

Novi Citroen C3 u Srbiji – Život je lepši kada je u boji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Citroen

Citroën C3 je bestseller i najprodavaniji model u gami Citroën vozila u Evropi. Od predstavljanja u našoj zemlji prošlo je nešto više od tri godine i za to vreme Citroën C3 je u samom vrhu prodaje, pre svega zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i umerenoj cenovnoj politici.

Ovih dana, paralelno sa ostalim evropskim zemljama, premijerno je predstavljen Novi Citroën C3 sa brojnim novitetima.

Novi Citroën C3 ima moderan i zaštitnički izgled i ne liči ni na jedno vozilo iz svog segmenta. Razlikuje se svojim živopisnim karakterom i udobnošću bez premca. Sa sobom Novi C3 donosi atraktivne promene i nove karakteristike, kao što su:

– Novi identitet prednjeg dela inspirisan novim LED svetlima

– Mogućnost personalizacije sa čak 97 kombinacija za spoljašnji izgled

– Modernizovani dizajn štitnika Airbump® sa novim grafičkim potpisom brenda

– Nova sedišta Advanced Comfort za dodatnu udobnost

– 2 nova unutrašnja uređenja za osećaj kao u dnevnoj sobi

– 12 tehnologija za pomoć u vožnji među kojima je i pomoć pri parkiranju unapred

Zahvaljujući jedinstvenim detaljima Novi C3 pomera granice izgleda gradskog vozila. Možete izabrati između 7 boja karoserije, 4 boje krova i 4 kolor paketa. Sve ove boje možete da uklapate onako kako se vama dopada.

Sa velikim prtljažnikom od 300 litara može da se prilagodi različitim potrebama, a veličina je idealna je za sav vaš prtljag. Pregrade u Novom C3 su osmišljene tako da budu što funkcionalnije, a da pri tome maksimalno oslobađaju vaš prostor u kabini.

Opremljen je najnovijim sistemima za bezbednost i pomoć u vožnji kao što su: pristup i pokretanje bez ključa, kamera za kretanje unazad, automatska zamena svetala, upozorenje o neženjenom prelasku preko linije, prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za automatsko kočenje ili upozorenje da je vreme za kafu posle duže vožnje.

Pored naprednog dizajna, udobnosti i tehnologije Novi Citroën C3, u skladu sa vremenom u kome živimo, predstavlja i nove moderne konekcije koje olakšavaju svakodnevni život:

* Connect Assist aplikacija za dodatnu sigurnost i asistenciju

* Connect Nav navigacioni uređaj sa Touch Screen ekranom od 7’’

* Connect Play za kopiranje vašeg smartphona na centralni ekran radi više informacija i zabave

Novi Citroën C3 pruža savršeno zadovoljstvo u gradskoj vožnji zahvaljujući svojim efikasnim PureTech benzinskim i BlueHDi dizel motorima. Sa homologacijom najnovije Euro 6 norme predstavljaju pouzdane i ekonomične pratioce koji čuvaju čovekovu okolinu.

Za prve kupce koji se odluče za nabavku Novog C3 obezbeđena je sjajna promotivna cena. Pored toga obezbeđeni su izuzetno povoljni uslovi i veoma niske kamatne stope za kredit ili lizing. Za poslovne korisnike u ponudi je Novi C3 Business, koji predstavlja kupovinu bez premca sa brojnim pogodnostima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu citroen.rs ili putem Facebook i Instagram društvenih mreža Citroën-a u Srbiji. Test vožnju Novog Citroën-a C3 možete zakazati kod uvoznika Avtonova KAB u Radničkoj 22 ili u dilerskoj mreži u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.

PR saopštenje – Avtonova KAB

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime