Naslovna INFO Uručene eko nagrade u Srbiji

Uručene eko nagrade u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Metro Market

U agenciji za zaštitu životne sredine u Beogradu, uručena ekološka priznanja za ovu godinu.

Nagrada za Eko Auto 2020. godine i posebna priznanja trebalo je, po tradiciji, da budu uručeni tokom pprolećnog sajma automobila BG CarShow 07 u Beogradu, kada su ovogodišnji laureati i proglašeni, međutim kako ova manifestacija zbog pandemije izazvane virusom korona nije održana, kada su se stekli uslovi žiri je odlučio da se svečano uručenje obavi danas u Agenciji za zaštitu životne sredine u Beogradu.

U nastojanju da se doprinese razvoju i unapređenju zaštite životne sredine i očuvanju prirodnih resursa, kroz promociju „ekološki prihvatljivih“ prevoznih sredstava na tržištu Republike Srbije, kompanija Metro Market, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine i Centrom za motorna vozila AMSS, devetu godinu za redom sprovodi akciju izbora automobila sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu – „EKO Auto godine u Srbiji“ i dodeljuje posebna priznanja iz ove oblasti.

Članovi stručnog žirija su: Mr Dušan Stokić, rukovodilac službe za životnu sredinu, tehničke propise, kvalitet i društvenu odgovornost Privredne komore Srbije, Filip Radović, direktor Agencije za zaštitu životne sredine, Milan Božić, direktor Centra za motorna vozila AMSS, Dr sci med Vladimir Resanović, Klinički centar Srbije i Zlatko

U konkurenciji za „EKO Auto 2020. godine u Srbiji“ bilo je ukupno dvanaest modela iz aktuelne svetske automobilske produkcije: BMW serije 1, Kia X-Ceed, Mazda CX-30, Mercedes-Benz CLA, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru Forester, Škoda Scala, Toyota Corolla Hatchback i Volkswagen Golf.

Članovi stručnog žirija detaljno su analizirali sve pristigle prijave i vrednovali ih na osnovu navedenih podataka i informacija, kao i dostavljene validne prateće dokumentacije svakog pojedinačnog zastupnika automobilske marke.

Držeći se prethodno utvrđenih pravila i procedura za sprovođenje postupka izbora Eko automobila godine u Srbiji („Pravilnik o izboru Eko automobila godine u Srbiji“ i „Metodologija izračunavanja i rangiranja“), doneta je konačna odluka o tome da je EKO Auto 2020. godine u Srbiji: Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid.

Nagradu je Robertu Lukiću, direktoru Toyote Srbija uručio Filip Radović, direktor Agencije za zaštitu životne sredine.

Do sada, titulu EKO Auto godine u Srbiji, poneli su: : Honda Civic 5D I-DTEC (2012), Peugeot 208 1.4 e-HDI (2013), Dacia Logan MCV 1.5 dCi (2014), Mazda 2 1.5d (2015) i Mercedes-Benz GLC 350e 4Matic (2016), Citroen C3 1.6 Hdi (2017), Opel Crossland X B1.6DT Ecoflex (2018) i Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid (2019).

U skladu sa proklamovanim ciljem izbora automobila sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu da se promoviše etičko ponašanje i podizanje svesti o potrebi za očuvanjem prirodnih resursa, zaštita životne sredine i korporativna odgovornost žiri dodeljuje i posebna priznanja.

Fabrici elektro materijala i alata Nikolić – Feman d.o.o. iz Jagodine, posebno priznanje pripalo je za osvajanje proizvodnje univerzalnog punjača za elektrovozila i električne automobile. Ovaj domaći punjač objedinjuje sva tri postojeća standarda koja postoje za punjenje i četiri puta je jeftiniji od stranih. Svaki od tri priključka ima snagu do 60 kW i može jedno vozilo da dopuni za sat vremena, a do 80 odsto i za pola sata.

Miodragu Nikoliću, generalnom direktoru fabrike Feman, posebno priznanje za doprinos zaštiti životne sredine uručio je Zlatko Mitić, direktor kompanije Metro Market.

Od ove godine dodeljuje se i priznanje EKO Autoservis godine, jednom od servisa iz ovlašćene mreže koji je u svom radu postavio prijateljski odnos prema životnoj sredini. Na osnovu prethodno identifikovanih kriterijuma razvijen je Sistem ocenjivanja i proračuna u kojem je glavni težinski koeficijent posedovanje sertifikata Standard 14001. Prema dobijenim rezultatima na prvom mestu našao se Toyota centar Beograd ovlašćeni prodajno-servisni centar u mreži Toyota Srbija i time mu je pripalo priznanje EKO Autoservis 2020. godine u Srbiji.

Posebno priznanje za doprinos zaštiti životne sredine Veljku Stojanoviću, direktoru Toyota Centra Beograd, uručio je Milan Božić, direktor Centra za motorna vozila AMSS.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime