Naslovna INFO Posebna akcija Delta Auto Servisa: Winter is coming

Posebna akcija Delta Auto Servisa: Winter is coming

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Delta Auto Servis, ovlašćeni BMW i MINI Servis na Novom Beogradu, krenuo je sa pripremama za zimsku sezonu i obezbedio posebnu akciju za klijente svog servisa.

Akcija podrazumeva:

– 15% popusta na kupovinu zimskih točkova uz besplatnu zamenu

– Hotel točkova za prvu polu sezonu (nov-apr) prilikom kupovine novih točkova

Sa originalnim BMW točkovima, sigurnost se spaja sa savršenim stilom. Oznaka zvezdice na originalnoj gumi ukazuje da je guma specijalno proizvedena za BMW – i u skladu sa najvišim BMW standardima. Originalni točkovi su testirani u šest opštih oblasti: bezbednost, habanje, komfor, efikasnost i u dve oblasti zadovoljstva u vožnji: stilu vožnje i sportskom ponašanju. Dodatno, točkovi su razvijeni u saradnji sa odabranim proizvođačima, zato ne propustite mogućnost da po 15% nižoj ceni i uz posebne dodatne pogodnosti na svom vozilu imate precizno nameštene, testirane i bezbedne zimske točkove.

Život u gradu često podrazumeva i nedostatak prostora za odlaganje. Delta Auto Servis je zato obezbedio besplatan hotel za gume prilikom kupovine novih točkova. Nakon zamene guma, one ostaju kod nas i skladište se u adekvatnim uslovima kako bi se mogle koristiti i naredne sezone.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime