Naslovna INFO Novi motocikl HONDA Forza 750

Novi motocikl HONDA Forza 750

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Honda’s premium Forza scooter family expands for 2021 with the arrival of Forza 750 and Forza 350

HONDA Motor Europe je 14. oktobra 2020. premijerno predstavila svoj sportski skuter Forza 750, čiji je cilj jasan, pozicioniranje na samom vrhu svoje klase.

21YM HONDA FORZA 750

Novi model, predvodnik Honda Forza porodice motocikala, dodatno je sofisticiran, sa savremenim karakteristikama i opremom, oštrih ivica i modernog aerodinamičkog izgleda, a poseduje isti agregat kao Honda Integra, NC750 i X-ADV – paralelni Twin agregat 750 cc u Euro 5 standardu koji u modelu Forza isporučuje 42,3 kW.
21YM HONDA FORZA 750

Novine kod Honda Forza 750 modela su “Smart Key“ – elektronsko zaključavanje i paljenje bez ključa, integrisani USB punjač, LED svetla, TFT instrument tabla i četiri različita moda vožnje: Rain, Standard, Sport I User, uz DCT (Dual Clutch Transmission) prenos. Ima i Honda selektivnu kontrolu obrtnog momenta (HSTC). Prtljažni prostor ispod sedišta je povećan na 22 litra, što znači da u njega staju dve kacige, a sama sedišta su dodatno unapređena i udobna pa ni dalje destinacije neće predstavljati problem. Potrošnja je optimizovana, uz zadržane agresivne performanse. Forza 750 je ujedno i prvi Honda motocikl opremljen sistemom za upravljanje glasom „Honda Smartphone“, koji integriše funkcionalnost pametnog telefona vozača sa motociklom, omogućavajući upravljanje telefonskim pozivima, tekstualnim porukama, muzikom i navigacijom glasovnim komandama ili tasterima sa leve strane upravljača.

Paleta Forza skutera stvorila je vrhunsku reputaciju na jedinstvenom miksu kvaliteta – GT odlike u vožnji i udobnost za dve osobe, agilno, sportsko upravljanje, energične performanse motora, atraktivan stil, vrhunska praktičnost i najsavramenije tehničke karakteristike.

Forza 750 bi trebalo da zameni model Integra 750 među Hondinim evropskim modelima, a na naše tržište stiže krajem aprila 2021. godine.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime