Naslovna INFO 5 benefita za 50 godina postojanja brenda Range Rover

5 benefita za 50 godina postojanja brenda Range Rover

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Već 50 godina, Range Rover je najpoželjniji SUV na svetu. Ova vozila kombinuju neprevaziđeni dizajn i nadmoćne terenske sposobnosti, sa sofisticiranošću i luksuzom.

Originalni model je evoluirao i razvio se u celu porodicu SUV vozila, sa modelima Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar i Range Rover Evoque. I danas, nakon 50 godina, ova vozila predstavljaju standard na koji se ugledaju sva druga SUV vozila.

5 BENEFITA SPECIJALNE PONUDE:

Povodom proslave 50 godina postojanja Range Rovera, British Motors je pripremio ekskluzivnu ponudu za zainteresovane kupce, koja sadrži pet benefita.

Akcija je počela 09. oktobra i traje do 31.12.2020. godine, a ponuda se odnosi na Evoque, Velar, Range Rover Sport i Range Rover.

Popust veći od 7.000 €

Proslavimo rođendan uz popuste na četiri Range Rover modela: Evoque, Velar, Range Rover i Range Rover Sport. Zavisno od modela popusti su od 7.000 do 20.000 €.

5 godina – Produžena garancija

Svakom kupcu besplatno dajemo dodatne dve godine garancije*, što uz fabričke tri godine, ukupno čini 5 godina bezbrižnosti bez nepredviđenih troškova.

Otkup staro za novo

Imate automobil koji biste zamenili novim Range Roverom? Nikakav problem – daćemo vam atraktivnu ponudu zamene staro za novo. Otkupljujemo vozila svih brendova.

Premium finansiranje

Premium finansiranje u saradnji sa S-Leasingom ili dugoročni zakup u saradnji sa S-Rentom.

Loyalty vaučer i poklon

Poklanjamo loyalty karticu sa iznosom od 500, 1.000 ili 2.000 € koju možete da iskoristite kao dodatni popust pri kupovini novog automobila našeg brenda u naredne tri godine. Dobijate i poklon iznenađenja koji će vas uvek podsećati da ste vlasnik jednog od “50 Edition Anniversary” modela.

*Uslovi Produžene garancije su detaljnije objašnjeni OVDE

Izvor: Britishmotors.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime