Naslovna INFO Novi početak u novoj 2021. godini: Honda CR-V 4×4 od 399€ mesečno

Novi početak u novoj 2021. godini: Honda CR-V 4×4 od 399€ mesečno

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
FOTO:BY HONDA

Iskoristite novogodišnju akciju za kupovinu HONDA CR-V modela sa pogonom na sva četiri točka i uživajte u komfornoj i bezbednoj vožnji.

Ograničen broj HONDA CR-V vozila sa lagera dostupan je za:

* Isporuku za 24h

* Uz mesečnu ratu od 399€

* I popuste od 2.100 do 4.300€

Model HONDA CR-V, u aktuelnoj, petoj generaciji odlikuju unapređeni elementi oslanjanja i upravljanja, izuzetno praktična i prostrana kabina, kao i prtljažnik, ali i napredna Honda Sensing tehnologija koja u svim paketima dolazi kao standard. Ovaj sistem upozorava vozača na vozilo ispred, vraća vozilo ukoliko je izašlo iz svoje saobraćajne trake i usporava, odnosno prilagođava brzinu vozilu ispred sebe. Između ostalog, poseduje sistem za prepoznavanje vozila u “mrtvom uglu”, saobraćajnih znakova, kao i inteligentni adaptivni tempomat.

Spoljašnjost SUV ovog modela odlikuje širok i “mišićav” izgled, oštre konture kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima. Napredna šasija garantuje najveću udobnost u vožnji, ali i “off-road” sposobnosti. Unutrašnjost novog modela odlikuje vrhunski kvalitet materijala kao i visok nivo završne obrade. Instrument tabla je u potpunosti digitalna, dok se najvažnije informacije nalaze se i na “head-up display”-u. Korisnički interfejs sadrži pametno raspoređene komande za lakše upravljanje, kao i novi multimedijalni uređaj koji podržava Android i Apple car play aplikacije.

HONDA CR-V je zasigurno najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila i koji svoju sofisticiranost i osećaj u vožnji podiže na još viši nivo, zato sa sigurnošću možemo reći da je HONDA, sve više posvećujući pažnju komforu, na pragu ulaska u premijum segment.

Prilikom kupovine novog HONDA CR-V automobila, klijent može izvršiti i zamenu vozila „staro za novo“ bez obzira na tip i marku trenutnog vozila i budući da se radi o vozilima sa lagera, novim kupcima su vozila na raspolaganju u roku od 24h. Ova specijalna akcija trajaće dok traju zahlihe, a sve detalje, konkretne cene modela i ponude možete naći u HONDA ovlašćenim prodajnim salonima na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a i u Novom Sadu – AC Stojanov, Zrenjaninski put 14.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime