Naslovna INFO Mercedes- Benz kamioni – Početak prodaje modela Actros F i Actros Edition...

Mercedes- Benz kamioni – Početak prodaje modela Actros F i Actros Edition 2

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto by Mercedes

Štutgart – Novi Actros F je ulazni model u svet Mercedes-Benz kamiona i posebno je usmeren na one kupce koji traže funkcionalan kamion, ali kojima nisu nužne sve inovacije poslednje generacije Actrosa. Oni žele kamion sa atraktivnim odnosom cene i performansi i autentičnim Mercedes-Benz potpisom. Sada kupci u 24 zemlje Evropske Unije i na odabranim tržištima van Evropske Unije, među kojima su i Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora, mogu naručiti ovaj model koji je dizajniran za punu funkcionalnost i efikasnost. Proizvodnja počinje u aprilu.

Kombinacija udobnosti i funkcionalnosti

Sa modelom Actros F, nova verzija kabine uvodi se u portfolio Mercedes-Benz kamiona. Novodizajnirana kabina u varijantama StreamSpace ili BigSpace, sa širinom od 2,5 metara i visinom tunela motora od 120-mm, nudi izvrsnu prostranost za svoju klasu, a vozaču takođe omogućava nizak ulaz i izlaz pomoću samo tri stepenice Dostupan u 17 varijanti modela, i samo sa upravljačem na levoj strani, Actros F je idealan za rad u klasičnom i regionalnom transportu, naročito za izmenjive nadgradnje i tegljače sa kiperskim ili silo poluprikolicama.

Novi Actros F standardno dolazi sa Classic Cockpit-om, kao i sa konvencionalnim retrovizorima. U kombinaciji sa sistemom za navigaciju, kontrolom klime i izabranom dodatnom opremom, u aktuelnoj generaciji Actrosa je dostupan i novi 10-inčni Multimedia Cockpit sa multifunkcionalnim volanom, prilagođenim korisniku. Novi Predictive Powertrain Control je još jedna opcija dodatne opreme koja utiče na automatsko menjanje stepena prenosa u skladu sa topografijom i time omogućava dodatnu uštedu goriva. Novi Actros F opremljen je, tamo gde je zakonski potrebno, petom generacijom sistema Active Brake Assist (ABA) i sistemom Lane Keeping Assist. Po želji, novi Actros F može se naručiti i sa Sifeguard Assist sistemom.

Actros Edition 2: poseban model u ograničenoj seriji sa „wow“ efektom

Specijalni model, Actros Edition 2, ograničen na 400 proizvedenih komada, sada je takođe dostupan. Ciljna grupa su profesionalni vozači koji vole inovacije i prevoznici kojima je kamion njihov dom i koji daju na važnosti individualnom stilu i izuzetnoj udobnosti, i koji su posebno vezani za svoje vozilo. Do 40 dodatnih opcija za unutrašnjost i spoljašnjost, kao i elementi dizajna iz modela Edition 1, daju modelu Edition 2 prepoznatljiv karakter. Rezultat: vrhunski Actros sa „wow“ efektom. Edition 2 će takođe biti u proizvodnji od aprila meseca.

Vožnja, rad i život u luksuznom okruženju

Čitav niz karakteristika opreme ističe osećaj luksuza u modelu Edition 2. Između ostalog, elegantna unutrašnjost može se pohvaliti prednjim panelom i rukohvatima na vratima presvučenim nappa kožom, sa nekoliko unutrašnjih delova u „carbon-fibre“ izgledu, kao i krovnim otvorom sa ambijentalnim osvetljenjem. Posebnu pažnju privlači novi prikaz na primarnom ekranu Multimedia Cockpit-a, kao i Edition logo od poliranog i brušenog aluminijuma, na strani suvozača. Gornji krevet dolazi sa posteljinom i širine je 900 milimetara. Zavesa – badem bež boje unutra, a crna spolja – obezbeđuje privatnost sa stilom. Ovo se odnosi i na zavese sa Mercedes-Benz zvezdom ispred kreveta.

U spoljašnjosti se posebno ističu, pored ostalog, ekskluzivne nalepnice na bočnom zidu sa motivom zvezde, natpis „Edition 2“ na štitniku od sunca, Actros amblem napred, natpis Actros na gornjem delu zadnjeg zida kabine, četiri dodatna LED reflektora u štitniku od sunca, kao i tri radna LED svetla iza kabine. Sa strane su posebno primetne ulazne stepenice od nerđajućeg čelika. Poklopci zadnjih točkova su od nerđajućeg čelika, sa zaštitnim kapicama navrtki točkova. Dodatno, deo standardne opreme su i osvetljena Mercedes-Benz zvezda sa crnom osnovom i nekoliko ukrasnih elemenata rešetke hladnjaka u tamnom hromu, dok su prednja svetla sa zatamnjenom pozadinom.

Edition 2 je u ponudi za dvoosovinske i troosovinske varijante aktuelne generacije modela Actros sa kabinama GigaSpace i BigSpace, kao i volanom sa leve ili desne strane. Boja kabine se može izabrati i može se posebno prilagoditi korporativnim bojama kupca, dok je prednji deo vozila uvek obojen u moonstone metalik sivu boju, koja osigurava izuzetnu prepoznatljivost.

Edition 2 oprema sadrži sledećih 6 paketa:

Bezbednosni paket (Safety Package) sa nizom aktivnih bezbednosnih Sistema pomoći vozaču

Komforni paket (Comfort Package) sa LED ambijentalnim osvetljenjem za vožnju i boravak u kabini, ogledalom za brijanje, frižiderom itd.

Vozački paket (Driving Package) sa kožnim volanom električnim rolo unutrašnjim suncobranom, i drugom opremom

Paket spoljašnjih svetala (Sight Package) sa, između ostalog, bi-ksenonskim farovima, senzorom za kišu i zadnjim LED svetlima

Media paket (Media Package) sa ozvučenjem, držačem za notebook, dodatnom utičnicom od 12/15 V

Extra Line paket sa LED pozicionim svetlima u MirrorCam-u, LED pokazivačima pravca, Welcome Light osvetljenjem

Odlične karakteristike bezbednosti i prilagođena povezanost

Cilj Mercedes-Benz Trucks sa modelom Edition 2 je isti kao i cilj sa trenutnom generacijom Actrosa: da doprinese saobraćaju bez nezgoda i napreduje ka viziji saobraćaja bez nesreća korišćenjem sistema pomoći za povećanje aktivne bezbednosti. Za ovu svrhu, Edition 2 je opremljen petom generacijom sistema za pomoć pri kočenju Active brake Assist (ABA 5), opciono sistemom Active Drive Assist (ADA) za delimično automatsku vožnju (SAE nivo 2), u standardu MirrorCam sistemom kamera i ekrana koji zamenjuje glavna i širokougaona ogledala-retrovizore, kao i sistemom Sifeguard Assist koji detektuje pešake i bicikliste sa strane. Zajedno sa ovim sistemima pomoći, dalji razvoj Predictive Powertrain Control (PPC) je takođe impresivan. Sistem ne samo da može da uštedi puno goriva, već je i olakšanje vozaču na regionalnim rutama.

Vozaču su prikazane aktivnosti i funkcije pomoćnih sistema kao što su ABA 5, ADA ili PPC u Multimedia Cockpit-u koji je prijatan za korišćenje, sa dva displeja u boji koji čine centar Human-Machine Interface (HMI). Uz to, uključene su i druge HMI inovacije kao što su prikaz na primarnom displeju sledećeg događaja vezanog za navigaciju ili ukupna težina tegljača i prikolice.

Ukoliko se odlučite za interaktivni multimedija kokpit „Interactive Multimedia Cockpit“ kao nadogradnju na standardnu verziju, dobijate i brz pristup Mercedes-Benz Truck App portalu. On omogućava transportnim kompanijama da iskoriste nove mogućnosti povezivanja i da opreme svoja vozila sa aplikacijama za povećanje efikasnost i udobnosti, kao što su telematičke usluge FleetBoard-a ili nezavisnih dobavljača, ili da koriste usluge kao Mercedes-Benz Uptime.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime