Naslovna INFO Novi 500 proglašen „Kabrioletom godine“ i „Najboljim malim gradskim automobilom“ od strane...

Novi 500 proglašen „Kabrioletom godine“ i „Najboljim malim gradskim automobilom“ od strane What Car? časopisa

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto:By Fiat

• Na What Car? dodeli nagrada za automobil godine 2021, Novi 500 je osvojio titule „Kabriolet godine“ i „Najbolji mali električni automobil godine“.
• Žiri je pohvalio autonomiju automobila, stil vožnje i detalje enterijera.
• Samo dva meseca nakon što je predstavljen, Novi 500 je već prodat u više od 10.000 primeraka u Evropi, postavši lider na italijanskom tržištu električnih vozila u decembru.

Novi 500 osvojio je još jednu nagradu u Velikoj Britaniji, ovog puta za „Kabriolet godine“, kao i „Najbolji mali električni automobil godine“, koje dodeljuje časopis What Car? u okviru svojih nagrada za „Automobil godine 2021.“ Žiri je pohvalio upravljanje, stil vožnje, autonomiju, cenu i osvežene enterijere modela Novi 500, dodelivši mu nagradu za „Kabriolet godine“. Takođe je prvi električni automobil koji je poneo tu titulu u istoriji časopisa.

Novi 500 je prvi potpuno električni model kompanije FCA i poseduje mnoge mogućnosti koje su vrhunske u klasi. Na primer, baterija od 42 kW garantuje veću autonomiju, do 320 km u WLTP ciklusu, što se povećava na 450 km u urbanom ciklusu, dostupna je sa punjačem za bateriju od 85 kW u okviru standardnog paketa za Passion i Icon verzije. Potrebno je samo 5 minuta da se napuni dovoljno da može da pređe 50 kilometara, više nego što je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Brzi punjač takođe može da napuni bateriju do 80% za samo 35 minuta. U pogledu performansi, baterije su uparene sa električnim motorom od 87 kW (118 KS), isporučujući automatski ograničenu maksimalnu brzinu od 150 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za 9,0 sekundi, i od 0 do 50 km/h za 3,1 sekundu.

Novi 500 takođe je opremljen naprednim sistemom za pomoć pri vožnji (ADAS), što vožnju čini lakšom, bezbednijom, jedostavnijom i zabavnijom, a pritom je i prvi automobil u svom segmentu sa mogućnostima za autonomnu vožnju 2. nivoa.

Luka Napolitano kao direktor brendova Fiat, Lancia i Abarth za EMEA region, rekao je: „Uzbuđeni smo zbog ovog dodatnog priznanja za Novi 500, samo nekoliko meseci nakon što je predstavljen medijima. Za samo dva meseca od predstavljanja, već smo prodali više od 10.000 primeraka modela Novi 500 u Evropi, postavši br. 1 na italijanskom tržištu električnih vozila u decembru.”

Stiv Hantingford, urednik časopisa What Car?, rekao je: „Noiv 500 je prvi električni automobil kome je dodeljena nagrada Kabriolet godine. Ako je ikada neki automobil napravljen baš za vožnju po gradu, to je definitivno FIAT 500. Kraća dužina od konkurenata, veoma lako skretanje i široka prednja vidljivost čini New 500 najagilnijim automobilom za sve manevre u gradskim centrima, a njegova autonomija, unapređena u odnosu na konkurente, takođe je pogodna za razna putovanja van grada.“

Nagrada koju dodeljuje časopis What Car? dodaje se spisku priznanja modelu Novi 500, koji već obuhvata „Zeleni automobil“ Automobilskih nagrada Francuske za 2020. i „Automobil godine i najbolji mali električni automobil“ koju dodeljuje DrivingElectric, specijalizovani portal iz Velike Britanije. Pored ovih prestižnih međunarodnih priznanja, takođe je dobio i nagradu za „Najbolji dizajn 2020. godine“ koju dodeljuje nemački časopis „Auto Motor und Sport“ i „Najbolji dizajnerski koncept“ u okviru prestižnih međunarodnih Red Dot nagrada za dizajn.

Torino, januara 2021.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime