Naslovna INFO Mazda prvi OEM koji se pridružio Alijansi eFuel

Mazda prvi OEM koji se pridružio Alijansi eFuel

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By Mazda

Leverkusen, 5. februar 2021. Mazda je danas objavila da je postala prvi proizvođač automobila koji se pridružio Alijansi eFuel.

Alijansa okuplja organizacije i zainteresovane učesnike koji podržavaju cilj uspostavljanja i promovisanja CO2-neutralnih e-goriva i vodonika kao verodostojnog i stvarnog doprinosioca smanjenju emisija u saobraćajnom sektoru.

Mazda je oduvek bila snažni zagovornik pristupa više rešenja, koji kombinuje različite tehnologije, kao najbolji način za smanjenje emisija. Elektrifikacija je ključni stub u Mazdinoj strategiji više rešenja i do 2030. godine sva Mazdina vozila biće elektrificirana. Međutim, mnoga vozila će i dalje imati motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

Kroz svoju istoriju Mazda je bila predana razvoju automobila i pogonskih sklopova koji zadovoljavaju potrebe kupaca, i ta strast je i dalje prisutna. Mazdini automobili već uključuju poboljšanja efikasnosti konvencionalnih pogonskih sklopova, elektrifikaciju oblasti, širu primenu obnovljivih goriva, kao i digitalne i povezane alate koji poboljšavaju ekonomiju potrošnje goriva.

Zajedno sa Alijansom eFuel i njenim članicama, Mazda podržava uspostavljanje mehanizma koji uzima u obzir doprinos obnovljivih i nisko-ugljeničnih goriva smanjenju emisija iz putničkih automobila i koji će doprineti procesu donošenja odluka sada kada EU preispituje svoje klimatsko zakonodavstvo.

Komentarišući činjenicu da je Mazda prvi proizvođač koji se pridružio Alijansi, Wojciech Halarewicz, potpredsednik za komunikacije i odnose sa javnošću Mazda Motor Europe GmbH rekao je:

„Kao industrija moramo što više da smanjimo emisije. Da bismo to uradili, ne smemo da zanemarimio ni jedno dostupno sredstvo koje nam je na raspolaganju. Emisije gasova staklene bašte i klimatske promene su po svojoj prirodi globalno i složeno pitanje koje zahteva integrisani pristup. Svi sektori i industrije moraju da ispune svoju ulogu i, pre svega, moraju da imaju priliku da dele sve pozitivne opcije za postizanje klimatskih ciljeva.”

“Verujemo da će uz potrebna ulaganja, CO2-neutralna e-goriva i vodonik dati verodostojan i stvaran doprinos smanjenju emisija – ne samo kod novoregistrovanih automobila, već i kod vozila koja su sada na putevima. To bi otvorilo drugi i brži put ka postizanju klimatske neutralnosti u saobraćaju, ruku pod ruku sa kontinuiranom elektrifikacijom. Budući da će EU krajem ove godine revidirati svoju uredbu o standardima za CO2 za automobile i kombije, ovo je prilika da se pobrinemo da novi zakoni omogućuju i električnim vozilima i vozilima koja rade na CO2 neutralna goriva da doprinesu naporima proizvođača automobila za smanjenje emisija.”

Ole von Beust, izvršni direktor Alijanse eFuel dodao je:

„Podrška i podsticanje razumevanja politika zaštite klime, koje obezbeđuju pošteno takmičenje među različitim tehnologijama, ključni je cilj Alijanse eFuel. Sledeće dve godine biće presudne jer će Evropska komisija revidirati glavne propise o klimatskoj politici. Oni bi u zakonodavstvu o automobilima trebalo da uključe mehanizam koji prepoznaje doprinos goriva sa niskim udelom ugljenika u postizanju ciljeva smanjenja emisija. Ključno je okupljanje zainteresovanih grupa i organizacija u svim uključenim sektorima. Zato se radujemo što će Mazda sa svojom dugom istorijom automobilskih inovacija biti snažan partner u Alijansi eFuel. ”

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime