Naslovna INFO Potpuno nova Honda HR-V sa hibridnim pogonom

Potpuno nova Honda HR-V sa hibridnim pogonom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: ByHonda

Potpuno nova HONDA HR-V donosi izuzetnu hibridnu efikasnost i napredne bezbednosne i tehnološke elemente, ugrađene u smelu, elegantnu i kupeom nadahnutu formu dizajniranu tako da naglasi prostranost enterijera i komfor po kojem je ovaj model poznat.

Nova HONDA HR-V je najnoviji model u Hondinoj ponudi koji nosi amblem e:HEV (hibridno električno vozilo), nakon restilizovanog modela HONDA CR-V i potpuno novog modela HONDA Jazz koji su lansirani 2020.

HONDA HR-V e:HEV ima upadljivu SUV pojavu u kompaktnom i kupeom inspirisanom dizajnu. Ima novu smelu integrisanu rešetku hladnjaka, dok oblik karoserije obuhvata dugačku haubu i oštrije, vertikalnije strane koje omogućavaju zadržavanje istog prostora u enterijeru. Centar haube je postavljen nisko i ravno, sa linijom ramena koja se pruža do osnove A-stubova, i projektuje osećaj stabilnosti i sigurnosti.
Pametnim uklapanjem elemenata hibridnog pogonskog sklopa HR-V zadržava prostor enterijera svog prethodnika, u kom četiri odrasle osobe mogu da sede u maksimalnom komforu, a takođe zadržava svestrana magična sedišta koja nude fleksibilnost ravnog spuštanja ili preklopa uvis, zavisno od potrebnog prostora za tovar.
Baš kao što je slučaj s eksterijerom i prostrani enterijer pruža vrhunski SUV osećaj. Odlikuje ga moderna minimalistička estetika i horizontalna postavka instrumenata, gde je svaki element pažljivo postavljen tako da doprinosi osećaju prostranosti.

Novi model, u skladu sa Hondinim ciljevima elektrifikacije svih glavnih modela do 2022, se na evropskom kontinentu očekuje krajem 2021.

Posetite HONDA salone Delta Automoto na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 33a ili Stojanov d.o.o.u Novom Sadu, Zrenjaninski put 16. i saznajte više o dolazećim modelima.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime