Naslovna INFO Nova Škoda Fabia – Šta se krije ispod kamuflaže?

Nova Škoda Fabia – Šta se krije ispod kamuflaže?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By SKODA

Nova ŠKODA FABIA je predstavljena prvim vozačima. Iako je njen izgled još uvek prikriven, nešto o ovom modelu je već otkriveno. Saznajte šta nudi i kako je kreirana njena kamuflaža.

U austrijskom odmaralištu u gradu Zell am See, odabranim novinarima pružena je prilika da testiraju četvrtu generaciju modela ŠKODA FABIA. Specijalnu kamuflažu za ovu priliku kreirao je dizajner Daniel Petr. Apstraktna kamuflaža ima slične detalje kao i rešenja koja su korišćena na prethodnim novim modelima, kao što su ENYAK iV, OCTAVIA i SCALA.
„Iza kamuflaže je inspiracija, ali sam morao da primenim zanimljivu strukturu. Zatim sam pokušao da postavim tu strukturu na fotografijama novog automobila i napravim odgovarajuću gustinu teksture tako da zaista prikriva detalje za koje još ne želimo da budu izloženi“, kaže Daniel Petr, objašnjavajući kako je smislio kamuflažu.

Ovog puta inspiracija je bio svet gmizavaca. „Osnova ideje je zamisao da se automobil otkriva postepeno, poput zmije koja odbacuje kožu“, objašnjava Petr. Ispod maskirnog sloja nalaze se i plastični delovi koji skrivaju neke nove elemente na karoseriji. „Biće to vrlo lep kompaktni automobil, jasnog i modernog dizajna koji će podići model FABIA na viši nivo“, kaže Petr, nagoveštavajući šta se krije ispod kamuflaže.
ŠKODA glavni dizajner Oliver Stefani rekao je nešto više. „ŠKODA je kontinuirano radila na razvoju dizajnerskog pravca sa razvojem novog modela FABIA. Kompaktni hatchback ima sportski i elegantan dizajn. Skulpturine linije, dinamičke proporcije i moderno osvetljenje sa LED tehnologijom i ŠKODA prepoznatljivim kristalnim detaljima daju modelu dinamičan i moderan izgled.“
Moderna i prostrana

Iako dizajn novog modela ostaje tajna, neke informacije su već predstavljene. Četvrta generacija modela FABIA koristi MQB-A0 platformu, koja je omogućila da novi automobil bude veći. FABIA je dugačka 4.107 mm (veća za 110 mm), široka 1.780 mm (+ 48 mm), a međuosovinsko rastojanje je veće za 94 mm i iznosi 2.564 mm. Ovo povećanje dimenzija pruža mnogo više prostora kako za putnike u automobilu, tako i za njihov prtljag. Prtljažnik je takođe veći i ima zapreminu od 380 litara. Pored značajnog povećanja dimenzija, konstruktori su uspeli da zadrže težinu nove generacije modela FABIA gotovo nepromenjenom.
Nova generacija motora

Dve prednosti: nova FABIA je zadržala odličnu dinamiku i zahvaljujući novoj generaciji EVO motora, mala težina smanjuje i potrošnju goriva. Potrošnja goriva je smanjena zahvaljujući izvanrednoj aerodinamici: koeficijent otpora je 0.28, najniži u segmentu malih automobila. Faktori koji su omogućili ovaj odličan rezultat uključuju i novi dizajn točkova i optimizacija vazdušne struje oko točkova, kao i aktivne letvice u donjem delu prednjeg branika za protok vazduha za hlađenje, što je karakteristika koja se već koristi na verzijama modela OCTAVIA.

Biće dostupan izbor od pet pogonskih agregata. Osnovna verzija sa dva trocilindrična 1.0 MPI motora, koji isporučuju snagu jačine 48 ili 59 kW i povezani su na petostepeni manuelni menjač. U ponudi su i dva trocilindrična TSI motora sa direktnim ubrizgavanjem, jedan snage 70 kW (takođe sa petostepenim manuelnim menjačem), a drugi snage 81 kW ili sa šestostepenim manuelnim menjačem ili sa sedmostepenim DSG automatskim menjačem. Najjači pogonski agregat je 1.5 TSI motor koji isporučuje 110 kW snage sa sedmostepenim DSG menjačem.

Desetak Simply Clever rešenja

Podrazumeva se da FABIA dolazi sa širokim spektrom sistema bezbednosti i asistencijama. Novi FABIA može da ima čak devet vazdušnih jastuka (većina je standardno ugrađena; vazdušni jastuci za kolena i bočni vazdušni jastuci na zadnjim sedištima su opcioni). I po prvi put se sva putnička sedišta isporučuju sa ISOFIX priključcima i sistemima za postavljanje dečijih sedišta. Sa maraging čeličnim delom karoserije, četvrta generacija FABIA jedan je od najsigurnijih automobila u svom segmentu.

Nova opcija je paket Travel Assist, koji donosi automatizovane funkcije u vožnji. Kako se FABIA u gradskom saobraćaju oseća kao kod kuće, automatizovana pomoć pri parkiranju i detektor prepreka za parkiranje je veoma korisna podrška.

FABIA ima puno Simply Clever rešenja, ukupno 43 Simply Clever funkcije od kojih je dvanaest potpuno novih. Jedna od novih pametnih funkcija je USB-C konektor u centralnom retrovizoru i vrsta velike multifunkcionalne torbice ispod police prtljažnika. U torbicu može da stane ukupna težina od 3,5 kilograma i idealno je mesto za, na primer, stavljanje kaputa. Zadržani su i stari favoriti poput strugalice za led u poklopcu rezervoara za gorivo i držač kartice za parkiranje uz A-stub na strani vozača.

Nove Simply Clever funkcije kod modela FABIA

• Sklopivi naslon sedišta suvozača

• Dva džepa za odlaganje pametnih telefona na naslonima prednjih sedišta

• Multifunkcionalna pregrada za odlaganje

• USB-C port na retrovizoru

• Sklopiva, fleksibilna pregrada u prtljažniku

• Svetla za čitanje na zadnjem sedištu kojima se upravlja napred

• Držač za kartice i olovke u odeljku za odlaganje ispred menjača

• Dve kuke u prtljažniku za kačenje sa sistemom gornjeg kačenja

• Držač za čaše koji se može ukloniti

• Držač za kartice i novčiće u poklopcu pregrade za rukavice

• Pregrada za odlaganje na tunelu ispred zadnjih sedišta sa držačem za čaše

• Štitnik za sunce za panorama krov koji može da se ukloni

• Zaštitna ivica prtljažnika

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime