Naslovna INFO Novi Volkswagen Caddy stigao u Srbiju

Novi Volkswagen Caddy stigao u Srbiju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: Volkswagen

Nakon svetske premijere, krajem 2020. godine, Volkswagen Caddy pete generacije stigao je i na tržište Srbije.
Novi Caddy promenjen je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sisteme podrške, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) i online usluge. Caddy pete generacije ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan i to zahvaljujući mnogobrojnim novinama kao što su:

Inovativna tehnička osnova

Potpuno novi Caddy zasnovan je na modularnoj MQB platformi.

Duži međuosovinski razmak i šira klizna vrata

Prelazak na MQB platformu i njene prednosti su odmah postale vidljive sa dužim međuosovinskim rastojanjem koji je povećan sa 2.682 na 2.755 mm. Dizajneri su iskoristili priliku koju nudi ova platforma za stvaranje potpuno novog vozila. Caddy Cargo Maxi sada ima mesta za čak dve euro palete.

Eksterijer i enterijer

Vrhunski dizajn novog modela Caddy fokusiran je na funkcionalnost. Volkswagen privredna vozila nastavljaju tradiciju ponude širokog spektra različitih modela i paketa opreme.
Na raspolaganju su konfiguracije Caddy Compact sa 4 nivoa opreme „Kombi“, „Caddy“, „Life“ i „Style“ dok je kao gradsko dostavno vozilo dostupan u ‘’Cargo‘’ i ‘Cargo Maxi’ verzijama.

Digitalizovano i povezano

Kokpit, sa potpuno digitalnim instrumentima opciono su dostupni sa izborom više veličina ekrana od 6,5 ‘’, 8,25 ‘’ ili 10,0 inča. Spoj digitalnog kokpita i vrhunskog 10’’ Discover Pro Sistema daje „Innovision Cockpit“ navigacioni sistem. Inovativne komande klima uređaja su po prvi put i digitalne, sa klizačima jednostavnim za upotrebu.
Sistemi asistencije

Pet od 19 sistema asistencija su potpuno novi a neki od njih su: Travel Assist, Front Assist, takođe i prvi put u segmentu „A“ gradskih dostavnih vozila: Trailer Assist za manevrisanje prikolicom, pomoćnik poznat iz modela Crafter.
Smanjena emisija štetnih gasova

Kao i drugi novi sistemi asistencija, velika novina su i novi motori sa četiri cilindra i sistemom za redukciju štetnih gasova. Motori koji će biti dostupni na nasem trzistu su TDI motori snage 55 kW, 75 kW i 90 kW.
Početna cena iznosi 19.002 za verziju Cargo, dok Caddy Compact startuje sa 21.006 evra sa PDV-om.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime