Naslovna INFO Novi Opel Crossland u Srbiji od 13.990 evra

Novi Opel Crossland u Srbiji od 13.990 evra

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By Opel

Više života, manje ograničenja. Više uživanja, manje pravila. Da osigura ljubav na prvi pogled – novi Opel Crossland nosi novo lice brenda. Opel Vizor, predstavljen prvobitno na novoj Mokki, odmah pokazuje da se ispod površine lepog lica krije vrhunska tehnologija.

Svestranost koja privlači poglede. Stil koji je spreman na sve. Od odvažno atraktivnog vizira do čiste i praktične unutrašnjosti, Crossland je SUV čija svakodnevna fleksibilnost i predivan dizajn mame poglede gde god se pojavi. Svojim čistim, novim nemačkim dizajnom, Crossland je izrazito sofisticiran, ali uz istovremeni fokus na svakodnevnu praktičnost. Opušten i siguran stil, uz udobnost SUV-a, čine ga savršenim za sve one koji žele izgledati i voziti na svoj način. Novi Opelov trendseter stigao je u Srbiju!

Svež i kompaktan spolja, veoma prostran i svestran iznutra, modernog SUV izgleda. Kao što je slučaj i kod nove Mokke, novi Crossland oslobađa se X-nastavka u svom imenu. Kao dodatak dizajnu, Opel je dodatno razvio Crosslandovu platformu, upravljanje i dodao sportsku GS Line+ oblogu kao i IntelliGrip prilagodljivu kontrolu pogona.

Organski integrišući masku i farove, Opel Vizor kod novog Crosslanda pruža se iz jednog dela preko prednjeg kraja automobila. Vizor optički proširuje i organizuje prednji deo automobila sa smanjenim brojem elemenata. Svetleći logo kompanije ponosno dominira centralnim delom – Vizor će postati obeležje svih Opel modela tokom narednih godina.
Pozadi, nova zatamnjena zadnja svetla pojačavaju prepoznatljiv Opel wing light design, i nova crna površina zadnjih vrata visokog sjaja čini novi Crossland širim i jačim. Takođe, novost su i prednje i zadnje klizne ploče, LED prednje maglenke, plus moderne 16 i 17-inčne aluminijumske felne.
Putovanja će sada biti još opuštenija i bezbednija uz brojne ultra moderne tehnologije i sisteme pomoći koje novi Opel Crossland pruža. Prilagodljiva puna LED svetla sa svetlima u krivinama, asistencijom za duga svetla i automatskim nivelisanjem obezbeđuju izvanrednu vidljivost u mraku.

Novi Opel Crossland sada je dostupan i na tržištu Srbije, a kupcima su na raspolganju efikasni benzinski motori sa zapreminom od 1,2 litara, od 83, 110 i 130KS. Takođe, u ponudi su i dizel motori zapremine 1,5 litara i 110 ili 120KS. I benzinski i dizel motori sada ispunjavaju stroge Euro 6d emisione standarde, pa ovaj model sada emituje znatno manje štetnih čestica od svog prethodnika.

Crossland Edition 1.2 (83 KS) dolazi sa bogatim paketom opreme, a po ceni već od 13.990 EUR. Za potpuni komfor i uživanje u vožnji ovaj model nudi Audio uređaj sa 7″ ekranom osetljivim na dodir, 6 zvučnika, “Bluetooth” funkcijom i USB ulazom, LED dnevna svetla, manuelni klima uređaj sa filterom za polen, kožni volan, podesivo sedište za vozača i električne sekvencijalne podizače prednjih i zadnjih stakala sa zaštitom protiv uklještenja. Sistem protiv proklizavanja točkova prilikom kočenja sa kontrolom kočenja u krivinama, elektronska kontrola stabilnosti, pomoć pri naglom kočenju, elektronska raspodela sile kočenja, sistem upozorenja na neželjenu promenu vozne trake, prepoznavanje saobraćajne signalizacije samo su neke od karakteristika koje ovaj model ima u ponudi za dodatnu bezbednost u vožnji, kao i tempomat sa limitatorom brzine i napredni set vazdušnih jastuka.

Osećaj velikog prostora i prvoklasna AGR ergonomska prednja sedišta u Crosslandu učiniće duga putovanja još udobnijim. SUV takođe obiluje visokim nivoom fleksibilnosti, zahvaljujući pojedinačno pomerajućim i zavaljenim zadnjim sedištima koja su deljiva u odnosu 60/40 i klize do 150 mm, povećavajući prostor prtljažnika od osnovnih 410 do 520 litara što ga čini vodećim u svojoj klasi. Preklapanjem zadnjih sedišta zapremina prtljažnika povećava se na maksimalnih 1.255 litara.

Dinamični vozači posebno će ceniti poboljšanja koja je Opel napravio na platformi Crosslanda. Opelovi inženjeri u Russelsheimu razvili su nove opruge i amortizere za McPherson prednje oslanjanje i torzione grede za zadnju osovinu. U kombinaciji sa novim upravljanjem, osovinom upravljačkog stuba, koja poboljšava preciznost upravljanja i osećaj centra, platforma novog Crosslanda pruža optimalnu ravnotežu udobnosti i okretnosti.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime