Naslovna INFO Posebna ponuda za BMW Serije 1 i Serije 3

Posebna ponuda za BMW Serije 1 i Serije 3

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By BMW

Odvezite aktuelni BMW Serije 1 sa 0% depozita ili BMW Serije 3 po akcijskoj ceni uz minimalan depozit.

• BMW 116i M Sport možete odvesti sa 0% depozita i mesečnim najmom vozila u iznosu od 396€ + PDV na period od 48 meseci.
• BMW 318i Sport Line je dostupan uz minimalan depozit i mesečni najam od 491€ +PDV na period od 48 meseci, dok mesečni najam za model BMW 318i u M paketu opreme iznosi 526€+PDV.

Više o modelima:

Model BMW 116i M Sport u M Sport paketu isporučuje 109 KS, ima automatski menjač sa 7 brzina, sportska sedišta za vozača i suvozača, LED farove i LED svetla za maglu, M Sport oslanjanje, parking senzore napred i pozadi, BMW Individual oblogu krova “Anthracite” i BMW Individual spoljašnju lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, M sportski volan i M aerodinamički paket. Njegova standardna oprema uključuje senzore pritiska u gumama, set za reparaciju pneumatika, automatsku klimu, volan sa multifunkcijama, senzore za kišu i drugo. Takođe, ovaj model je u prodaji po akcijskoj ceni od 27.990€ i donosi uštedu od 3.460€.

Oba modela BMW Serije 3 su dostupna po specijalnim cenama i to 35.990€ za BMW 318i u Sport Line paketu opreme, odnosno 38.500€ za BMW 318i u M paketu. Isporučuju 156 KS, imaju agregat radne zapremine 1.998cm3 i automatski menjač sa 8 brzina. Ubrzanje od 0 do 100km/h dostižu za 8,4 sekunde.

Kada je u pitanju BMW 318i Sport Line, u svojoj standardnoj opremi poseduje led farove, senzore pritiska u gumama, automatsku klimu, unutrašnju lajsnu Silver Matt i BMW Live Cockpit, dok Sport Line paket dodatno donosi Parking Asistent sistem koji uključuje parking senzore napred i pozadi, kao i kameru za vožnju unazad i asistenciju prilikom parkiranja, sportski kožni volan, sportska sedišta za vozača i suvozača, BMW Individual lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, “BMW Live Cockpit Professional”, LED svetla za maglu i drugo.

BMW 318i u M paketu opreme u svojoj dodatnoj opremi poseduje M kožni volan, Steptronic automatski menjač sa tasterima za promenu brzine na volanu, led svetla za maglu, BMW Individual oblogu krova “Anthracite”, BMW Individual spoljašnju lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, M sportsko oslanjanje i M aerodinamički paket, kao i Parking Asistent koji uključuje parking senzore napred i pozadi kao i parking kameru pozadi, senzore za kišu, set za reparaciju pneumatika i drugo.

Kao deo ove posebne ponude, dodatno ističemo BMW 320e PLUG-IN-HYBRID koji je dostupan po specijalnoj ceni od 46.990€ i donosi uštede od 6.137€, a takođe, ima mogućnost i korišćenja državne subvencije u iznosu od 3.500€ za hibridna vozila. Ubrzanje do 100km/h postiže za 7,6 sekundi. Maksimalna snaga njegovog elektro motora je 83 KS, dok SUS agregat isporučuje 120KS.

Iskoristite posebne pogodnosti za kupovinu modela BMW Serije 1 i BMW Serije 3 koje važe do kraja juna 2021.

Saznajte više o aktuelnim ponudama na bmw.rs i posetite BMW prodajne salone.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime