Naslovna INFO Novi model Honda Jazz stigao u Srbiju

Novi model Honda Jazz stigao u Srbiju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Honda

Dugoočekivana, potpuno nova, Honda Jazz je stigla na naše tržitšte i to u svoje dve varijante – kao napredni Jazz Hibrid i sportski Jazz Crosstar Hibrid. Hondu Jazz pokreće napredna hibridna tehnologijom i predstavlja vodeći model u svojoj klasi kada su u pitanju komfor i prostor.

Honda Jazz ima dva motora – klasičan agregat od 98 KS i elektromotor od 109 KS. Zapremine 1498 ccm, kombinovane potrošnje 4,4 litra prema WLTC, emisije CO2 102 g/km takođe prema WLTC.

Maksimalna brzina je 175 km/h,a ubrzanje od 0 do 100 km/h dostiže za 9,4 sekundi.
Elegantnog izgleda, sa prefinjenim, udobnim enterijerom, koristi najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti, i postiže vrhunsku efikasnost.

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar pružaju vozaču panoramski pogled na put što ne samo da poboljšava vidljivost, već je i položaj vozača takav da podstiče na sigurnost i samopouzdanje u vožnji. Prednja sedišta su dizajnirana tako da imaju širok spektar funkcija i pariraju automobilima premijum klase, dok magična zadnja sedišta prilagođavaju i omogućuju smeštaj dodatnog prtljaga. Zapremina prtljažnika je 304 litara.

Honda Jazz Crosstar Exterior

Sveobuhvatna instrument tabla dizajnirana je tako da možete videti najvažnije informacije za volanom. Horizontalni 7-inčni TFT ekran zamenjuje staromodne merače jednostavnom funkcionalnošću i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu. Centralni ekran Honda CONNECT dolazi s 9“ ekranom osetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay™ i Android Auto. Dodatno, aplikacija „Moja Honda+“ na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene tačke kretanja na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

Pasivni bezbednosni elementi modela Honda Jazz i Jazz Crosstar dopunjeni su Honda SENSING aktivnim tehnologijama, koje su vodeće u industriji, a služe za asistenciju vozaču. Honda SENSING, koji je deo standardne opreme u novim Jazz modelima, među brojnim drugim elementima takođe obuhvata i sisteme Adaptive Cruise Control (prilagodljivi tempomat), Lane Keeping Assist System (sistem pomoći u zadržavanju saobraćajne trake) i Road Departure Mitigation (upozorenje na približavanje ivici puta), poboljšanu kameru šireg ugla sa višom definicijom koja zamenjuje višenamensku kameru i senzore iz modela Jazz prethodne generacije, prepoznaje širi raspon površine puta i karakteristika saobraćaja.

Honda Jazz Interior View

Kombinacija pažljivo integrisanih aktivnih i pasivnih bezbednosnih elemenata donela je ovom modelu titulu jednog od najbezbednijih putničkih automobila u Evropi, te je zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama i sistemima bezbednosti osvojio i maksimalnih pet zvezdica u najnovijoj rundi bezbednosnih testova Euro NCAP.

U projektovanju i razvoju najnovijeg modela Jazz, inženjeri Honde su takođe primenili tehnologiju strukture karoserije brenda Advanced Compatibility Engineering (ACE) koja formira temelj za odlične performanse pasivne bezbednosti. ACE tehnologija pomaže u ravnomernoj distribuciji energije sudara kroz prednji deo vozila i ujedno smanjuje energiju sudara koja se prenosi na drugo vozilo.

Honda Jazz najnovije generacije je prvi model u Hondinoj evropskoj liniji koji nosi novi amblem pogonskog sklopa „e:HEV“ i predstavlja prvi primer za brending „Honda e:Technology“ koji će biti primenjen na sve buduće Honda elektrifikovane proizvode.

Novi Jazz model stigao je u salon Delta Automoto na Novom Beogradu, a osnovna cena modela HONDA Jazz kreće se od 23.990€ za Confort verziju, dok cene za Jazz hibrid Crosstar u Executive varijanti kreću od 28.290 €.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime