Naslovna INFO FCA Srbija: “Week of Miracles” najbolja je nedelja za kupovinu automobila

FCA Srbija: “Week of Miracles” najbolja je nedelja za kupovinu automobila

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By FCA

Od 7 do 14. juna u svim dilerstvima kompanije FCA Srbija trajaće tradicionalna prodajna manifestacija “Nedelja čuda” na kojoj će u ponudi biti novi automobili po posebnim uslovima i pogodnostima

Beograd, 4. jun 2021. – Kompanija FCA Srbija sa ponosom najavljuje veliki događaj, tradicionalnu prodajnu manifestaciju pod nazivom “Nedelja čuda” (The Week of Miracles). Od 7. do 14. juna 2021. godine, kupci će imati priliku da po posebnim pogodnostima odaberu novo vozilo iz široke game modela u svim prodajnim salonima dilera kompanije FCA Srbija, pod sloganom „Izbor imaš i sedam dana da biraš“.

„Nedelja čuda i ove godine donosi široku i kvalitentu ponudu vozila iz game naših brendova. Sa ciljem da zadovolji potrebe klijenata u potrazi za novim vozilom, u pripremi prodajne manifestacije nisu izostale ponude noviteta, posebni paketi opreme i finansiranja, modeli iz različitih segmenata u posebno formiranom popularnom cenovnom rangu i odmah dostupni za isporuku. Za vreme trajanja “Nedelje čuda”, kupci će moći da se detaljno upoznaju sa našom, s pravom nazvanom, čudesnom cenovnom ponudom, u nešto dužem vremenskom intervalu nego što smo navikli u ovoj našoj prodajnoj akciji, pogledaju automobile, o njima razgovaraju sa stručnim prodajnim osobljem i kupe model za koji se odluče “, izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor u FCA Srbija.

Prepoznatljiva manifestacija “Noć čuda” po drugi put, prerasla je u prodajni događaj koji traje sedam dana i sada se već po šesti put organizuje širom Srbije u svim ovlašćenim dilerstvima istovremeno (FIAT , JEEP, ALFA, FIATPROFESSIONAL). U jednoj nedelji umesto u jednom danu se prevashodno kupcima i prodajnom osoblju osigurava bezbedna komunikacija, odabir i kupovina, a ujedno i više vremena za odluku. Dodatno vreme nije neophodno za većinu modela u ponudi ovogodišnje “Nedelje čuda” jer je veliki broj najtraženijih modela odmah dostupan za isporuku.

I ove godine pripremljene su izuzetne mogućnosti kada su dodatni paketi opreme u pitanju u vidu specijalnih popusta i gratis opcionala, kako za vozila na stanju tako i ona u prispeću koja se poručuju uz odgovarajući “The Week of miracles” promo kod. Modeli brenda FIAT u “Nedelji čuda” nude onaj cenovni rang tražen od strane velikog broja klijentata. Tako je komforni Tipo sedan iz C segmenta dostupan i za 10990 eura, ili novi Tipo HB ili porodičnog model 500L, za koga i dalje važi program reciklaže, za 11990 eura kao i hibridna verzija atraktivnog FIAT 500 modela. Prodajni savetnici su dostupni, a ponude su na našem web sajtu https://www.fiatakcija.com/week-of-miracles-2021/

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime