Naslovna INFO Nova Škoda Fabia Monte Carlo debituje 15. februara

Nova Škoda Fabia Monte Carlo debituje 15. februara

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto by SKODA

Nova ŠKODA FABIA MONTE CARLO će debitovati 15. februara. Ovo je treći model u trenutnoj ponudi sportskih varijanti češkog proizvođača automobila sa oznakom MONTE CARLO: Poput modela SCALA i KAMIQ, nova FABIA u ovoj varijanti opreme ponovno se fokusira na dinamični izgled s potpisom kojim ŠKODA AUTO obeležava svoje brojne uspehe u motosportu na reliju Monte Carlo. Novo vozilo treća je MONTE CARLO varijanta u istoriji osnovnog ŠKODA modela.

Monte Carlo – ime odaje počast brojnim uspesima brenda ŠKODA u automobilskim trkama na legendarnom reliju u Kneževini Monako. Nedavno je FABIA Rally2 evo ostvarila svoju četvrtu pobedu za ŠKODA brend u poslednjih šest godina u kategoriji WRC2, a ukupno 15-tu pobedu u klasi. Od 2011. ŠKODA obeležava ove uspehe sportskim verzijama različitih serija kompaktnih modela – tradiciju koju sada nastavlja nova ŠKODA FABIA MONTE CARLO. Debitujući 15. februara, novi vrhunski model FABIA pridružiće se nivoima opreme Active, Ambition i Style.
ŠKODA MONTE CARLO DNK

Rođen na trkačkoj stazi, izgrađen za putovanja – to je u DNK modela ŠKODA MONTE CARLO: sportske verzije raznih serija ŠKODA kompaktnih modela dele ovu oznaku koju je češki proizvođač automobila uveo pre 86 godina. Kako bi proslavila drugo mesto ŠKODA POPULAR u klasi do 1.500 cm³ na reliju Monte Carlo 1936. godine, fabrika je izdala ograničenu seriju od 70 vozila ŠKODA POPULAR MONTE CARLO u to vreme. Prva dvostruka pobeda na reliju Monte Carlo stigla je 1977. godine s legendarnom ŠKODA 130 RS u klasi do 1300 cm³. U 1990-im, FAVORIT i FELICIA takođe su ostvarili dvostruke pobede pre nego što je započela izvanredna reli karijera modela ŠKODA FABIA. Usledila je pobeda u klasi ŠKODA FABIA SUPER 2000 na reliju Monte Carlo 2013. Njegov naslednik, FABIA R5 (Rally2), pobedio je u kategoriji WRC2 u Monte Carlu 2017. i 2018. Unapređena ŠKODA FABIA Rally2 evo ponovila je ovaj dvostruki uspeh 2021. i 2022. godine.

Nova ŠKODA FABIA MONTE CARLO treća je serijska verzija ove serije modela koja nosi sportski naziv. Godine 2011. ŠKODA je predstavila ovu varijantu za modele druge generacije FABIA, pre nego što je treća generacija modela FABIA sledila primer 2014. Četvrta generacija ŠKODA FABIA treći je model koji se pridružio portfoliju češkog proizvođača sportskih varijanti MONTE CARLO, uz modele ŠKODA SCALA i ŠKODA KAMIQ.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime