Naslovna INFO Ferrari Purosangue će takođe biti u ograničenoj ponudi

Ferrari Purosangue će takođe biti u ograničenoj ponudi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mnogi se verovatno pitaju zašto je Ferrari uopšte lansirao jedan SUV ako će mu ograničiti proizvodnu seriju. Svi znamo da ovaj tip vozila predstavlja „zlatnu koku“ za mnoge proizvođače i najbrži put da se dođe do zarade.

Pogledajmo samo Bentley (Bentayga), Aston Martin (DBX), Lamborghini (Urus) i Rolls-Royce (Cullinan), i uvidećemo o čemu se radi. Ekipa iz Maranela takođe ulazi na ovu teritoriju, ali će obezbediti da Purosangue bude ekskluzivniji od svojih rivala.

Diter Knehtel, predsednik Ferrarija za Daleki i Srednji istok, govorio je o strategiji predviđenoj za novajliju s povišenim klirensom: „Biće to još jedan redovan model, a čak i kada su naši redovni modeli u pitanju, njihova ponuda nije neograničena. Dakle, pažljivo ćemo sve izbalansirati.“ On je dodao da će Purosangue biti proizvođen u ograničenoj seriji, u skladu s tradicijom vezanom za sportske modele marke.

Kao što je slučaj s aktuelnim proizvodima, oni koji već poseduju Ferrari, imaće prednost prilikom kupovine. Eventualne specijalne edicije će biti u ponudi u još manjim serijama, tako da Ferrari i na tom planu nastavlja svoj modus operandi. Ipak, Italijani Purosangue vide kao efikasan način da privuku nove kupce, mlađe starosne dobi. Roma kupe i Portofino/Portofino M kabriolet, imali su istu misiju.

Smatra se da će Purosangue zaista posedovati V12 u vrhunskoj specifikaciji. Knehtel kaže da kompanija ima mehanizme da zadrži u ponudi dvanaestocilindarski motor, uprkos strožoj ekološkoj regulativi. On je dodao da je na Ferrariju da odluči da li će zadržati ili odustati od svog krunskog dragulja, ali za sada on ostaje u životu. „Naši kupci obožavaju V12, i mislim da će on nastaviti da bude prisutan sve dok budemo mogli da ga imamo u ponudi.“

Nema reči o tome da li će Purosangue pomoći Ferrariju da obori svoje prodajne rekorde. Potražnja za modelima ove italijanske marke je vrhunac dostigla 2021., kada je prodato 11.155 automobila. Validna pretpostavka je da će ta brojka značajno porasti tokom 2023., kada započnu isporuke Ferrarijevog SUV prvenca. U međuvremenu, oficijelna premijera će se održati kasnije u toku ove godine.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime