Naslovna ECO TECH Mercedes-Benz planira da prepolovi flotnu emisiju CO2 do 2030.

Mercedes-Benz planira da prepolovi flotnu emisiju CO2 do 2030.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz sve više stavlja akcenat na električne proizvode, a oni koji su imali prilike da ih isprobaju, imaju mahom samo reči hvale.

Plan proizvođača iz Štutgarta je da smanji flotnu emisiju CO2 za 50 odsto do kraja ove dekade. Nema sumnje da je cilj ambiciozan, ali Mercedes zna kako to treba da odradi.

Tokom prve Digitalne konferencije o životnoj sredini, društvu i upravljanju, koja je održana s investitorima i analitičarima, kompanija je najavila neke od mera konkretno usmerenih na smanjenje emisije ugljen-dioksida. Cilj je da se ona svede na polovinu u odnosu na nivo iz 2020. Doduše, ova mera uključuje ne samo CO2 koja vozila emituju tokom eksplotacije, već i emisiju koja se proizvoede tokom čitavog životnog ciklusa, od proizvodnje do rashoda. Ovaj plan pokriva flotu putničkih automobila nemačkog proizvođača.

„Imamo želju da individualni prevoz nastavi da raste“, rekao je Ola Kelenijus, šef Mercedes-Benza. „Naša misija je da to ostvarimo na održiv način. Kompanija ima jasan plan kako da postane ugljenično neutralna. Do 2030. želimo da prepolovimo emisiju iz 2020. Da bismo ubrzali napredak u zaštiti životne sredine, potrebno nam je maksimalno posvećivanje i intenzivnija saradnja između vlada, kompanija i društva kao celine.“

Do kraja ove decenije, Mercedes takođe želi da ima čisto električnu ponudu gde god to tržišni uslovi dozvoljavaju. Pet godina pre toga, 2025., proizvođač iz Štutgarta  želi da ostvari 50-odstotno učešće „plug-in“ i čisto električnih modela u okviru ukupne prodaje. Za sada, Mercedes u ponudi ima šest električnih modela, a taj broj će uskoro porasti na devet. Dva od ovih elektromobila, EQS SUV i EQE SUV, samo što nisu pristigli, s premijerima predviđenim u toku ove godine.

Foto: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime