Naslovna ECO TECH Simbol „Made in Italy“ novi 500 oduševljava Zemlju izlazećeg Sunca

Simbol „Made in Italy“ novi 500 oduševljava Zemlju izlazećeg Sunca

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon Izraela i Brazila, Novi 500 ima premijeru u Japanu, nastavljajući svoje globalno putovanje.

Tokom konferencije za štampu, Olivije Fransoa, glavni izvršni direktor brenda Fiat i direktor marketinga grupe Stellantis, održao je govor putem video poruke iz muzeja Casa 500 u Torinu (koji se može pogledati na sledećem linku).

Predstavljanje modela Novi 500 japanskim novinarima i maloprodajnoj mreži je upravo završeno. Olivije Fransoa, CEO brenda Fiat i direktor marketinga grupe Stellantis, održao je govor putem video poruke iz Casa 500, muzeja koji priča priču o prošlosti, budućnosti, kulturi i kultnoj prirodi najvrednijeg dragulja brenda. Danas, polovina prodatih modela Fiat 500 su hibridi, a druga polovina električni: ovo je veoma jasan znak koliko je model u toku sa vremenom i u skladu sa sve održivijom i ekološkijom mobilnošću.

„Nakon premijera u Izraelu i Brazilu, sada je red na Japan da poželi dobrodošlicu modelu Novi 500 tokom njegove turneje van Evrope“, rekao je Olivije Fransoa, glavni izvršni direktor brenda Fiat i direktor marketinga grupe Stellantis. „Novi 500 je najprodavaniji električni gradski automobil u Evropi, i, štaviše, u Italiji je najprodavaniji električni automobil uopšte, a u Nemačkoj najprodavaniji električni automobil nakon Tesle. 

Sada sa uzbuđenjem čekam da vidim kako će biti primljen u Japanu. Japansko tržište već ima preko 60.000 vozača i ljubitelja kultnog modela 500, uključujući njegovu Abarth verziju. Rastuća zajednica će sigurno ceniti 100% električnu revoluciju i moći će da ga ceni čak i u domovini hibridnih giganata“.

Dizajniran i napravljen u Torinu, Novi 500 je estetski dopadljiv, digitalno povezan, tehnološki napredan, prepoznatljivo italijanski, i zabavan za vožnju. Plus, kombinuje 100% električni motor, koji garantuje održivost i efikasnost, sa vanvremenskim italijanskim izgledom koji je rođen 1957. godine i nastavlja da očarava milione ljubitelja širom sveta. Njegov uspeh je takođe potvrđen sa 29 evropskih nagrada i od šire javnosti i od stručnjaka iz medija automobilizma, dizajna i životnog stila.

U Japanu, Novi 500 je dostupan sa električnim motorom od 87 kW (118 KS) i litijum-jonskom baterijom od 42 kWh. Gama se sastoji od dva nivoa opreme: „Entry“ u hečbek verziji i „Icon“ koja je dostupna i kao kabrio i kao hečbek, sa premijum enterijerima. Dostupno je pet šema boja: Celestial Blue, Ocean Green, Mineral Grey, Rose Gold i Ice White. Novi 500 je jedini električni kabriolet dostupan na japanskom tržištu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime