Naslovna ECO TECH Premijera modela Novi 500 „La Prima by Bocelli“

Premijera modela Novi 500 „La Prima by Bocelli“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon velikog uspeha modela Novi 500 „La Prima Launch Edition“, najekskluzivnija verzija iz ove porodice vraća se s premijerom modela Novi 500 „La Prima by Bocelli“.

Ovaj model iz ograničene serije je rasprodat već u prvih par meseci, nakon izlaska u martu 2020. godine – i dalje je najprodavanija verzija modela: za svaka tri kupljena modela Novi 500, jedan je ekskluzivni La Prima.

Fiat, zajedno s maestrom Andreom Bočelijem, Mateom Bočelijem i kompanijom JBL, predstavlja inovativno premijum ozvučenje, 100% posvećeno „zvuku tišine“ električne ikone brenda Fiat.

Novi singl Matea Bočelija će biti glavna muzička numera saradnje, sa njegovim inovativnim zvukom i muzičkim identitetom.

Novi vrhunski model takođe nudi „Dezinfekcijsku pregradu za rukavice“, inovativni sadržaj, koji ponovo potvrđuje italijanski „Dolce Vita“ stil u post-kovid eri.

Novi 500 „La Prima by Bocelli“ nudi kao deo standardne opreme uspešne sadržaje prve generacije: od presvlaka mekih na dodir Premium verzije, do AVAS električnog zvuka koji je komponovao Nino Rota, od Fiat Monogram Capote mekog krova do tekstilne kontrolne table.

Novi 500 je najprodavaniji električni model grupe Stellantis i najprodavaniji električni automobil u Evropi i segmentu gradskih automobila

Novi 500 „La Prima by Bocelli“ je prvi gradski automobil na svetu koji ima JBL „Virtual Venues“ tehnologiju, koja pruža neprevaziđeno audio iskustvo. Kao deo standardne opreme, nova verzija ovog kultnog i najekskluzivnijeg Fiat automobila ekskluzivno ima JBL Premium ozvučenje koje je obradio Bočeli: izuzetno prefinjen premijum audio sistem od 320 W i po izradi i po performansama, koji je jednostavan i intuitivan za korišćenje. Savršeno je integrisan u automobil bez ikakvog uticaja na unutrašnjost ili prostor gepeka. Kako bi JBL audiO sistem bio savršeno prilagođen vozilu, Fiat je iskoristio iskustvo maestra Andree Bočelija, najpopularnijeg živog tenora na svetu i odabrao je nadolazeći novi singl Matee Bočelija za muzičku numeru komunikacijske kampanje.

„Zbog izuzetnog uspeha verzije Novi 500 la Prima, najjače verzije naše električne ikone, shvatili smo da naši kupci žele proizvod koji je definitivno premijum, italijanski i kultni. Ukratko, žele najbolje od napravljenog u Italiji,“ izjavio je Olivije Fransoa, glavni izvršni direktor brenda Fiat i direktor marketinga Stellantis grupe. „Upravo u Italiji mogu naći najbolji izražaj umetnosti, lepote i muzike.

Iz tog razloga, zajedno sa maestrom Andreom Bočelijem, stvorili smo vrhunsko iskustvo zvuka kako bismo unapredili tišinu električnog automobila. Zahvaljujući odličnoj JBL Virtual Venues tehnologiji, pružamo našim kupcima imerzivno i prilagođeno iskustvo zvuka. Ovaj revolucionarni premijum audio sistem kompletira autentičnu italijansku ikonu, s ponosom napravljenu u Italiji kako bi se svetu pružio najautentičniji mogući italijanski duh.”

Novi 500 la Prima by Bocelli 

Za svoju svetsku premijeru, Novi 500 la Prima by Bocelli se udesio za operu, odeven u crno i nudeći „Dezinfekcijsku pregradu za rukavice“ kao deo standardne opreme. Uređaj integriše UV-C lampu u pregradu za rukavice kako bi se unapredila higijena površina malih ličnih predmeta (poput pametnog telefona, ključeva i drugih malih svakodnevnih predmeta). Kupac ga aktivira stavljanjem malih ličnih predmeta u pregradu za rukavice, zatvaranjem pregrade i pritiskanjem dugmeta na centralnoj konzoli. Higijenski ciklus  traje tri minuta i plavi indikator spolja i zvučni signal vas obaveštavaju kada je ciklus završen.

Nova najjača verzija takođe ima raznorazni „nakit“ u vidu dizajna i tehnologije: neuporedivi Fiat Monogram Capote meki krov u kabriolet verziji i sistem za informacije i zabavu sa 10,25-inčnim ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, potpuno LED farovi i 17-inčne alu felne sečene dijamantom, sa Fiat znakom.

Nova verzija ima vrhunsku tehnologiju sa autonomijom baterije od 320 km u WLTP ciklusu, koja se povećava na 460 km u gradskom ciklusu. Plus, Novi 500 je prvi gradski automobil sa autonomnom vožnjom 2. nivoa.

Novi 500 la Prima by Bocelli je dostupan u tri verzije karoserije: kabriolet, hečbek i 3+1 i 6 boja (Onyx crna, Rose zlatna, Ice bela, Mineral siva, Ocean zelena i Celestial plava).

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime