Naslovna ECO TECH EQS SUV: Redefinisani SUV luksuz

EQS SUV: Redefinisani SUV luksuz

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi EQS SUV

Sa luksuznom limuzinom EQS i sportskom limuzinom EQE, Mercedes-Benz je ušao u novu, potpuno električnu eru i u višim tržišnim segmentima.

SUV iz Štutgarta nudi obilje prostora, udobnosti i povezanosti za do sedam putnika u svojoj avangardnoj, luksuznoj unutrašnjosti. Zahvaljujući snažnim električnim motorima, 4MATIC pogonu na sva četiri točka i inteligentnom režimu vožnje OFFROAD, EQS SUV je takođe sposoban da se sa lakoćom nosi sa svakom vrstom terena.

e

Novi EQS SUV deli dugo međuosovinsko rastojanje (3210 milimetara) sa EQS limuzinom, ali je preko 20 centimetara viši. Detaljne dimenzije: 5125/1959/1718 milimetara (dužina/širina/visina). Unutrašnje dimenzije imaju koristi od ovih izdašnih SUV dimenzija i od prednosti namenskog dizajna prilagođenog električnoj platformi. Drugi red sedišta se standardno može električno podesiti. U prtljažnik staju do četiri torbe za golf. Treći red sedišta sa dva dodatna zasebna sedišta i širokim komfornim funkcijama za sve putnike dostupan je kao opcija.

EQS limuzina je aktuelni svetski šampion u aerodinamici za serijske automobile. Njegov namenski dizajn sa glatkim podvozjem i zatvorenim poklopcem hladnjaka bio je dobra polazna tačka za aerodinamičke mere na EQS SUV-u. Optimizacija detalja protoka tipičnih za SUV dovela je do do sada jedinstvene kombinacije prostranosti i aerodinamičke efikasnosti.

Svi EQS SUV modeli imaju električni pogon (eATS) na zadnju osovinu, a verzije sa 4MATIC-om takođe imaju eATS na prednju osovinu. U modelima 4MATIC, funkcija Torque Shift obezbeđuje inteligentnu, kontinuirano promenljivu raspodelu obrtnog momenta između zadnjeg i prednjeg elektromotora i na taj način korišćenje najefikasnijeg eATS-a u svakom trenutku. Elektromotori na prednjoj i zadnjoj osovini su sinhroni motori sa trajnom pobudom (PSM). Prednosti ovog dizajna uključuju veliku gustinu snage, visoku efikasnost i konstantnost snage.

EQS limuzina je bila prva serija modela brenda Mercedes-Benz u kojoj se potpuno nove funkcije vozila mogu aktivirati u nekoliko oblasti putem bežičnih ažuriranja (OTA). Sa EQS SUV modelom ova ponuda je značajno proširena. Na primer, pomoć pri manevrisanju prikolice (Trailer Manoeuvring Assist) ili MBUX (Mercedes-Benz User Experience) navigacija proširene stvarnosti mogu se aktivirati kasnije.

Sa modelom EQS SUV, Mercedes-Benz čini veliki korak ka mobilnosti sa nultom emisijom i približava se ispunjenju Ambicije 2039. Model je proizveden na način koji je potpuno CO2 neutralan. EQS SUV postavlja prava rešenja za mobilnost bez emisija, inteligentno očuvanje resursa i odgovornu kružnu ekonomiju na putu.

AIRMATIC vazdušno vešanje sa kontinuirano podesivim prigušivačem ADS+ je standardna oprema. Nivo vozila se može podići za nekoliko centimetara. Pored DINAMIC SELECT režima ECO, COMFORT, SPORT i INDIVIDUAL, verzije 4MATIC imaju OFFROAD, još jedan režim za vožnju van puta. Štaviše, upravljanje zadnjom osovinom sa uglom upravljanja do 4,5 stepeni je standardno. Opciono i takođe putem OTA ažuriranja, dostupna je verzija sa uglom upravljanja do 10 stepeni.

Principi Integralne bezbednosti, posebno bezbednost od nezgoda, važe bez obzira na platformu. Kao i svi drugi Mercedes-Benz modeli, EQS SUV ima krutu putničku ćeliju, posebne zone deformacije i moderne sisteme za zadržavanje. Evropska verzija modela EKQ SUV je prvi Mercedes-Benz model koji može da otkrije da li su zadnja sedišta zaista zauzeta. Ako putnik pozadi ne veže pojas, vozač dobija posebno upozorenje. Još jedna nova karakteristika Mercedes-Benza je ono što je poznato kao podsetnik o prisustvu putnika. U vozilima za Evropu, Australiju i Novi Zeland, podsetnik je standardno uključen.

Mercedes me Charge je jedna od najvećih mreža za punjenje širom sveta: trenutno obuhvata preko 700.000 punjača naizmenične i jednosmerne struje, uključujući oko 300.000 u Evropi. Od 2021. godine, Mercedes-Benz je obezbedio naknadnu kompenzaciju zelenom strujom kada kupci koriste Mercedes me Charge za punjenje svojih automobila u Evropi. Garancije porekla obezbeđuju da se onoliko zelene energije iz obnovljivih izvora unese u mrežu koliko se povuče preko Mercedes me Charge mreže. Nova funkcija Mercedes me Charge Plug & Charge čini punjenje EQS SUV modela na javnim stanicama za punjenje koje podržavaju Plug & Charge veoma praktičnim.

Navigacija sa električnom inteligencijom planira najbržu i najpogodniju rutu, uključujući zaustavljanje zbog punjenja, na osnovu brojnih faktora i dinamički reaguje, na primer, na saobraćajne gužve ili promenu stila vožnje. Ovo uključuje vizuelizaciju u MBUX info-zabavnom sistemu o tome da li je stanje napunjenosti baterije dovoljno da se vrati na početnu tačku bez punjenja. U proračunu rute prednost imaju stanice za punjenje duž rute koje su dodate ručno. Predložene stanice za punjenje mogu se isključiti. Izračunati su I procenjeni troškovi punjenja.

Sa sistemom ENERGIZING AIR CONTROL Plus, Mercedes-Benz svestrano razmišlja o kvalitetu vazduha u modelu EQS SUV. Sistem se zasniva na filtraciji, senzorima, konceptu displeja i klimatizaciji. HEPA (High-Efficienci Particulate Air) filter ima veoma visok nivo filtracije za hvatanje finih čestica, mikročestica, polena i drugih supstanci koje ulaze sa spoljnim vazduhom.

S inteligentnim softverom, MBUX se u potpunosti prilagođava svojim korisnicima i pruža im personalizovane predloge za brojne infotejnment i komforne funkcije vozila. Sa onim što je poznato kao nulti sloj (zero layer), najvažnije aplikacije se uvek nude na najvišem nivou u vidnom polju, u skladu sa situacijom i kontekstom.

Vrhunac u unutrašnjosti je MBUX Hyperscreen (posebna oprema). Ova velika, zakrivljena ekranska jedinica proteže se skoro od A-stuba do A-stuba. Tri ekrana se nalaze ispod zajedničkog pokrivnog stakla i vizuelno se spajaju. OLED ekran od 12,3 inča ispred suvozača pruža mu sopstveni ekran i kontrolnu oblast. U Evropi, i u sve većem broju zemalja, suvozač na prednjem sedištu takođe može da gleda dinamične sadržaje dok je vozilo u pokretu. To je zato što Mercedes-EQ može da se osloni na inteligentnu logiku blokiranja zasnovanu na kameri: Ako kamera otkrije da vozač gleda u ekran suvozača, sistem automatski zatamnjuje dinamički sadržaj.

The Dolby Atmos sound system® podiže audio iskustvo u modelu EQS SUV na novi nivo. Pojedinačni instrumenti ili glasovi studijskog miksa mogu se postaviti svuda po području za slušanje. Nova vrsta zvučne animacije tako postaje moguća: dok konvencionalni stereo sistemi obično imaju dinamiku levo-desno, Dolby Atmos® može da koristi ceo prostor i stvori iskustvo od 360 stepeni.

Pregled tehničkih podataka

EQS 450+ EQS 450 4MATIC EQS 580 4MATIC
Pogonski sistem Pogon na zadnje točkove Pogon na sva četiri točka Pogon na sva četiri točka
Električni motor(i): Tip Stalno pobuđen sinhroni motor(i) (PSM)
SnAGA kW 265 265 400
Obrtni momenat Nm 568 800 858
Radni napon Volts 396 396 396
OnPunjač na vozilu (standardno/opciono) kW 11/22 (USA: 9,6)
Vreme punjenja na naizmeničnoj struji (3 faze AC) (11/22 kW) h 5/10 (USA: 11,5)
Maksimlna snaga punjenja na superbrzim punjačima jednomserna struja (DC), maksimalno kW 200
Vreme punjenja na superbrzom DC punjaču  min 31
Punjenje na superbrzom DC punjaču: maksimalni domet nakon 15 minuta punjenja  (WLTP) km 250 n/a n/a
Vozilo
Dužina/širina/visina mm 5125/1959/1718 
Dužina/širina/visina (USA) mm 5125/1959/1718 
Međuosovinsko rastojanje mm 3210
Krug okretanja (bez/sa upravljanjem zadnjom osovinom 4.5°/10°) m 11.9/11.0
Zapremina prtljažnika, VDA
(pet/sedam sedištar)
l 645-2.100/565-2.020
Potrošnja energije i domet
Potrošnja energije (WLTP) kWh/100 km 23,0 – 18,6 24,0 – 20,0 24,0 – 20,0
CO2 emisije (WLTP) g/km 0 0 0
Domet (WLTP) km 536 – 660 507 – 613 507 – 613

 

*Opisi i podaci u ovom saopštenju odnose se na evropsku paletu modela Mercedes-EQ. Detalji se mogu razlikovati od zemlje do zemlje. 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime