Naslovna INFO BMW “na kašičicu” skida veo s M4 CSL pred premijeru na Concorso...

BMW “na kašičicu” skida veo s M4 CSL pred premijeru na Concorso d’Eleganza Villa d’Este

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon gomile „špijunskih“ fotografija, BMW M4 CSL će konačno debitovati na Concorso d’Eleganza Villa d’Este automobilskoj manifestaciji, koja će se održati od 20. do 22. maja.

Da bi „izreklamirao“ premijeru, bavarski proizvođač je lansirao dva nova „tizer“ prikaza prednjeg i zadnjeg dela novog sportskog kupea.

Ono što možemo da vidimo su prednji farovi i zadnja svetla M4 CSL-a. Nažalost, zamračenost slika ne dozvoljava jasniji uvid u dizajn karoserije.

Ipak, „špijunske“ fotografije pružaju nešto više, bez obzira na kamuflažu. Prednji deo odlikuje agresivniji anfas s dodatnim ventilacionim otvorima u donjoj sekciji, u poređenju sa standardnim M4. Izraženiji spliter je takođe primetan, baš kao i pragovi na boku, koji nešto više „štrče“.  Pozadi počiva velik spojler koji izranja iz poklopca prtljažnika. Tu je i kvartet završetaka izduvnih cevi naglašenog prečnika, koji „preti“ ispod odbojnika.

Za sada, nisu „procurele“ informacije o enterijeru M4 CSL-a, mada se na „špijunskim“ fotografijama mogu videti sedišta s naglašenom bočnom podrškom i M4 brendingom na mestu koje odvaja naslon za glavu i leđni naslon.

M4 CSL će navodno koristiti revidiranu verziju 3,0-litarskog twin-turbo 3,0-litarskog šestocilindraša. Snaga bi trebalo da poraste na oko 550 „konja“, što je poprilično više u odnosu na 510 ks, kojima raspolaže Competition model. Po glasinama, automatska transmisija će biti jedina opcija.

Pored dodatne snage, M4 CSL bi trebalo da prođe kroz „dijetu“ koja će skinuti oko 100 kilograma u poređenju sa standardnim primerkom. Ovaj tretman uključuje uklanjanje zadnjih sedišta i instalaciju lakših komponenti karoserije. Da bi se masa držala pod kontrolom, pogon će navodno biti isključivo na zadnje točkove.

M4 CSL bi trebalo da bude u ponudi u okviru ograničene serije od oko 1.000 jedinica. Kasnije bi trebalo da pristigne M4 CS, s potencijalno snažnijim motorom, ali ne i toliko lakih komponenti. M3 CS sedan je takođe na putu.

Auto Moto Show

Fotografije: BMW

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime